***Olemme suomalainen verkkokauppa. Varastomme sijaitsee Suomessa ja meiltä saat asiakaspalvelua Suomen kielellä.***

Shop

Anopinkieli vihreä n. 70cm, huonekasvi

64,90  sis. alv. 24%

Aitoja viherkasveja, emme postita loka-huhtikuun aikana. Toimitus vain noutona varastoltamme Vantaalta, Juurakkotie 5 A.

Tämä tuote osamaksulla alk. 4,90 €/kk
Tuotetunnus (SKU): 1102213 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Anopinkieli (Sansevieria Zeylanica) on perinteinen viherkasvi. Sen lehdet ovat pitkulaiset, keskeltä yleensä tummanvihreät ja reunoilta vaaleammat, lehdet ovat myös raidallisia. Anopinkieli on yöaktiivinen kasvi. Öisin se poistaa ilmasta hiilidioksidia ja jonkinverran myös kemiallisia kaasuja sekä tuottaa tilalle happea. Se on siis mainio kasvi vaikkapa makuuhuoneeseen. Anopinkieli soveltuu helppohoitoisuutensa vuoksi hyvin kasvi-uraansa aloittelevallekin. Kasvi on hyvin vastustuskykyinen tuholaisia vastaan.

Hoito-ohje: Anopinkieli viihtyy aurinkoisessa tai puolivarjoisessa paikassa. Kasvia kastellaan parin viikon välein. Anopinkieli pitää kuivuudesta, joten liiallista kastelua tulee välttää. Mietoa lannoitetta voi antaa parin viikon välein.
Anopinkieltä voidaan lisätä lehdestä leikatuista paloista. Lehdenpalat juurrutetaan vesilasissa ja istutetaan sen jälkeen multaan.

Koko: kasvin korkeus n. 70cm, paakku n. 21cm.

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat
Paytrail -palvelun maksuehdot