***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop
Ale!

ECOPOTS BRUGE -parvekelaatikko 55x20x21

49,50  sis. alv. 24%

ECOPOTS on belgialainen ekologinen kukkaruukku, joka on valmistettu kierrätetystä materiaalista. Ulkonäössä on  panostettu luonnollisuuteen ja ajattomaan designiin ja ne on viimeistelty käsin. Ruukut ovat kestäviä, niillä on yli 10 vuoden elinikä. Ne sopivat sekä sisä- että ulkokäyttöön kestäen hyvin pakkasta ja vettä. Ruukut ovat UV-suojattuja.  Ecopotsin ruukut ovat lisäksi CO2 neutraaleja tuotteita.

Myydään varastoinventaarion tieltä pois kaikki varastossa olevat Brugen parvekelaatikot alennetuin hinnoin! 

Tuotetunnus (SKU): BRR.55._ Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Ecopotsin Bruge on yksinkertaisen tyylikäs parvekelaatikko, joka sopii monenlaiseen sisustukseen. Yksinkertaisen ja virtaviivaisen muotoilunsa ansiosta se kestää hyvin katseita ja tuo kauniisti kasvit esiin. Ruukun pinta on sementtimäisen karhea. Ruukun mukana tulee säädettävät kannakkeet, jotka sopivat monenlaisille kaiteille.

Parvekelaatikon koko on 55 x 20 ja korkeus 21 cm.

Parvekelaatikkoa on saatavilla useana eri värivaihtoehtona.

Helppohoitoisen ja tyylikkään, kovaakin kuumuutta ja paahdetta kestävän istutuksen parvekkeellesi saat, kun istutat Bruge parvekelaatikkoon silkkikasveja, kuten puksipuita, ruukkuruusuja tai heinäkasveja. Viimeistellyn silauksen istutukselle saat, kun laitat ruukkuun koristekiviä pinnalle.

Lisätiedot

Paino 4,1 kg
Mitat 55 × 20 × 21 cm
Väri

Harmaa, Terracotta, Tummanharmaa, Valkoharmaa

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat