***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop
Ale!

ECOPOTS ripustettava aluslautanen halk. 36cm

30,00  sis. alv. 24%

ECOPOTS on belgialainen tuote, jossa yhdistyy kevyt kierrätettävä materiaali yhdistettynä luonnolliseen ulkonäköön ja ajattomaan designiin. Helppo käyttää ja pitkä yli 10-vuoden elinikä. Ruukkujen ekologisuus perustuu kivipölyyn ja kierrätettävään muoviin.

Tuotetunnus (SKU): HS.36_ Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Tämä Ecopotsin aluslautanen on ripustettava aluslautanen, johon voit laittaa eri kokoisissa ruukuissa lempikasvejasi roikkumaan. Ripustettavassa aluslautasessa on metalliset narut sekä koukku ripustamista varten. Lautaselle sopii hyvin vaikka Ecopotsin Amsterdam-ruukuista koot 10,5 sekä 13. Ruukut pitää tilata erikseen.

Belgialaiset Ecopots-tuotteet valmistetaan 65 %:sti kierrätetystä muovista. Ripustettavan aluslautasen pinta muistuttaa sementtiä.

Kierrätetty muovi on kestävä ja ympäristöystävällinen valinta. Ruukkujen käyttöikä on jopa kymmenen vuotta ja ne kestävät erilaisia sääolosuhteita, muun muassa pakkasta. Virtaviivainen muotoilu ja minimalistinen ulkoasu takaavat sen, että ruukut kestävät aikaa myös ulkonäkönsä puolesta.

Ecopots-tuotteet sopivat monelaisille kasveille ja erilaisiin sisustustyyleihin.

Ripustettavan aluslautasen halkaisija on 36cm ja korkeus 3cm. Lautasessa on metalliset, ohuet narut, joiden pituus on n.75cm. Narujen pituutta voidaan säädellä.

Saatavana harmaan eri sävyissä.

 

Lisätiedot

Paino 1,4 kg
Mitat 36 × 3 cm
Väri

Harmaa, Valkoharmaa

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat