***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

ELHO Pure Round 40

110,40  sis. alv. 24%

Elho on hollantilainen yritys, joka valmistaa tuotteensa omalla takapihallansa olevalla tuulivoimalalla tuotetulla energialla.  Elhon takapihalla on myös n. 2 miljoonaa mehiläistä. Ei siksi, että ne valmistaisivat ruukkuja, vaan siksi että Elholla ymmärretään mehiläisten tärkeys ympäristölle. Elhon ruukkujen valmistukseen käytetään kierrätettyä muovia.

Tämä tuote osamaksulla alk. 6,26 €/kk
Tuotetunnus (SKU): 43011_12 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Elho Pure Round-ruukku on klassinen pyöreä muoviruukku, joka kestää hyvin UV-säteilyä, erilaisia sääolosuhteita sekä pakkasta. Ruukun pohjassa on valmius reikien tekemiseksi, joista vesi pääsee valumaan ruukusta pois. Tämä on erityisen kätevää kun ruukkua käytetään ulkona, jolloin runsaskaan sadevesi ei jää ruukkuun lillumaan vaan pääsee valumaan ruukusta pois.

Materiaali: kestävää ikimuovia.

Koko: halkaisija 40 cm, korkeus 35 cm, tilavuus 22 litraa.

Värivaihtoehtoina valkoinen tai tummanharmaa.

Ruukkua on saatavilla tilaustuotteena myös seuraavina kokoina:

  • 50x45cm
  • 60x54cm
  • 80x70cm
  • 100x89cm
  • 120x107cm

Tilaukset ja tiedustelut myynti@viherviisikko.fi

Lisätiedot

Mitat 40 × 35 cm
Väri

Tummanharmaa, Valkoinen

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat