***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

Puutarhaportti grafiitinharmaa

139,00  sis. alv. 24%

Miljöökoristeen näyttävillä, kestävillä ja viimeistellyillä tuotteilla saat puutarhaasi todella näyttäviä ratkaisuja tai hillittyä tyylikkyyttä.

Miljöökoriste valmistaa kalusteet hyvälaatuisesta suomalaisesta puusta. Tuotteet ovat pelkistettyjä suomalaiseen pihaan soveltuvia käytännön kalusteita.

Tuotteissa on avainlipputunnus.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): PPG Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Jämäkkä puutarhaportti, joka on tehty suomalaisesta männystä. Puutarhaportti on väriltään grafiitinharmaa ja materiaalit on valittu käyttötarkoitukseen soveltuviksi.

Tällä portilla saat rakennettua ihanan sisääntulon pihalle tai puutarhaan. Istuta köynnöskasvi kasvamaan porttia pitkin tai kiinnitä vaikka lyhtyjä roikkumaan porttiin.

Portti toimitetaan osissa, mutta se on helppo koota muutamalla ruuvikiinnityksellä. Mukana tulevat ohjeet ja ruuvit.

Portin koko: korkeus 210 cm, leveys 140 cm, syvyys 69 cm.

 

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat