***Meille on myönnetty avainlippu-merkki osoituksena, että olemme suomalainen verkkokauppa, varastomme sijaitsee Suomessa ja meiltä saat asiakaspalvelua Suomen kielellä.***

Shop

Herttaköynnösvehka, huonekasvi

28,90  sis. alv. 24%

Aitoja viherkasveja, emme postita loka-huhtikuun aikana. Toimitus vain noutona varastoltamme Vantaalta, Juurakkotie 5 A.

Tuotetunnus (SKU): 1102251 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Herttaköynnösvehka (Philodendrom scandens) on helppo ja kiitollinen kasvi, joka viihtyy parhaiten valoisassa ja paahteettomassa paikassa. Se tulee kuitenkin toimeen myös hieman varjoisammassakin paikassa.

Hoito-ohje: Herttaköynnösvehkalle annetaan runsaasti vettä kerralla. Mutta kastelujen välissä on hyvä antaa mullan kuivahtaa. Näin varmistat kasvin hapensaannin, jolloin kasvi myös kasvaa paremmin. Herttakköynnösvehkaa lannoitetaan keväästä syksyyn parin viikon välein.

Koko: kasvin pituus n. 15 cm, paakku n. 12 cm.

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat