Sesonki-osastolla syksyn ihania uutuuksia ja halloween-teeman värisiä kasveja. 

Shop

Hopeaköynnös tolpassa 70cm, huonekasvi

17,70  sis. alv. 24%

Tuotetunnus (SKU): 1102252 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Hopeaköynnös (Scindapsus pictus) on köynnöskasvi joka kasvaa köynnösmaisesti. Tämä Hopeaköynnös kasvaa tolpan ympärillä. Hopeaköynnös voi kasvaa useiden metrien mittaiseksi ja se takertuu herkästi kiinni karheaan pintaan varressaan olevien ilmajuurien avulla. Hopeaköynnös viihtyy valoisassa ja puolivaloisassa paikassa. Jotta kasvien harmaa kuviointi säilyisi, kasvi tarvitsee valoa. Pimeässä kasvin sydämen muotoiset lehdet muuttuvat tummanvihreiksi.

Hopeaköynnöksen mullan tulee olla jatkuvasti kosteaa, ei kuitenkaan liian märkää tai liian kuivaa. Liikakastelu mädännyttää juuret. Kasvia lannoitetaan läpi kasvukauden. Kasvi pitää sumuttelusta etenkin talvikaudella, kun on kuiva huoneilma. Huomioi, että Hopeaköynnös ei pidä vedosta, eikä voimakkaasta auringonpaisteesta.

Koko: kasvin korkeus n. 70cm, potin koko 14cm.

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat
Paytrail -palvelun maksuehdot