***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME!***

Shop

Jakob GreenKit 2 köynnöstuki 200 x 36cm

141,89  sis. alv. 24%

Jakob on Sveitsiläinen vaijereihin erikoistunut yritys, joka valmistaa GreenKit -köynnöstuet haponkestävästä teräksestä. GreenKit on täydellinen sarja eri kokoisten köynnöstukien rakentamiseen ja asentamiseen. Sarja sisältää kaikki tarvittavat kiinnitystarvikkeet.

Tämä tuote osamaksulla alk. 7,21 €/kk
Tuotetunnus (SKU): 20846-2070-0360-2 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Jakobin GreenKit on ruostumattomasta teräksestä valmistettu köynnöstuki viherkasveille kotiin tai toimistoon. GreenKit-tuotteita voidaan käyttää missä tahansa sisällä tai ulkona, kuten parvekkeella, julkisivuissa, puutarhassa ym.

GreenKit-järjestelmät ovat korkealaatuisia, ruostumattomasta teräksestä valmistettuja ratkaisuja. GreenKit-järjestelmiä on saatavilla neljässä eri koossa. Niitä voi yhdistellä, laajentaa sekä asentaa halutulle korkeudelle tarpeen mukaan. GreenKit on helppo koota ja asentaa. Kiinnitys on mahdollista betoniin, tiileen tai puuhun. GreenKit-järjestelmä on ihanteellinen kevyille köynnöskasveille, kuten viiniköynnöksille, vihanneksille ja erilaisille kiipeäville kasveille.

GreenKit -sarjaan sisältyy kaikki tarvittavat tarvikkeet köynnöstukien asentamiseen ja kauniiden viherseinien tekemiseen. GreenKit -sarjan laadukkaat materiaalit ja tuotanto takaavat pitkän käyttöiän ja tukevan tuen köynnöskasveille niin sisällä kuin ulkona. Anna luovuutesi kukkia ja rakenna mieleisesi kasviseinä.

GreenKit 2 koko:  kork. 200cm, lev. 36cm, syv. 7cm.

Lisätiedot

Mitat 200 × 36 × 7 cm

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat