***SESONKI-OSASTOLTA LÖYDÄT KAIKKI JOULUTUOTTEEMMME! *** 

Shop
Ale!

Kasviravinnepuikko luonnonmukainen

3,00  sis. alv. 24%

Kekkilän luonnunmukainen kasviravinnepuikko on täysin kasviperäinen tuote, jota on helppo käyttää. Kasviravinnepuikko on kiertotaloustuote, joka tekee hyvää ympäristölle ja kasveillesi.

Tuotetunnus (SKU): 643300600002 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Kekkilä Kasviravinnepuikko on luonnonmukainen, pitkävaikutteinen yleislannoite kaikille kasveille. Tasapainoinen ravinnekoostumus ja luontaiset hivenravinteet varmistavat kasvun sekä runsaan kukinnan ja sadon. Kätevät puikot ovat helppokäyttöisiä. Puikko luovuttaa tasaisesti ravinteita jopa kolmen kuukauden ajan.

Puikot annostellaan suoraan ruukkuun. Kastele multa ja upota puikot tasaisin välein kasvin ympärille. Puikkoja käytetään vain kavukaudella ja 3 kuukauden välein.

  • Ruukun halkaisija 8-9 cm; 2 puikkoa
  • Ruukun halkaisija 10-12 cm; 3 puikkoa
  • Ruukun halkaisija 13-15 cm; 4 puikkoa
  • Ruukun halkaisija 16-18 cm; 5 puikkoa

Kotimainen kasviravinnepuikko soveltuu yrteille, viherkasveille sekä ruukku- ja parvekekasveille.

Kasviravinnepuikoissa ilmainen toimitus kirjepostilla.

 

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat
Paytrail -palvelun maksuehdot