***Meillä on myönnetty avainlippu-merkki osoituksena, että olemme suomalainen verkkokauppa, varastomme sijaitsee Suomessa ja meiltä saat asiakaspalvelua Suomen kielellä.***

Shop

Kultaköynnös, huonekasvi

29,90  sis. alv. 24%

Aitoja viherkasveja, emme postita loka-huhtikuun aikana. Toimitus vain noutona varastoltamme Vantaalta, Juurakkotie 5 A.

Tuotetunnus (SKU): 1102023 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Kultaköynnös (Epipremnum aureum) on maailmalla hyvin yleisesti käytetty köynnöstävä huonekasvi. Kultaköynnös on hyvin kestävä huonekasvi ja tehokas huoneilman puhdistaja, joka menestyy vähäisessäkin valossa. Tosin muuttuakseen kirjavaksi, se vaatii valoa. Kasvi kasvaa liaanimaisesti joko amppelissa tai sen voi ohjata kasvamaan esim. seinää pitkin. Lehdet ovat pienet, herttamaiset ja ehyet ja niissä on keltaisen tai kermanväristä kuviointia. Kasvi pitää melko lämpimästä ja vähävaloisesta paikasta. Puolivarjoisa paikka on ihanteellisin, mutta kasvi menestyy melko varjossakin. Suoraa paahdetta kannattaa välttää.

Hoito-ohje: Kultaköynnös vaatii melko paljon vettä, joten kastele sitä säännöllisesti. Pintamulta saa kuivahtaa kasteluiden välillä. Kasvia voi myös sumutella, mutta jos multa pysyy liian kosteana, kasvi pudottelee lehtiä. Kasvia lannoitetaan pari kertaa kuukaudessa kesäaikaan.

Koko: kasvin versot ovat 15-30cm ja potti 15cm

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat
Paytrail -palvelun maksuehdot