***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

Lechuza Cilindro loft 23

57,00  sis. alv. 24%

Cilindron ruukku on kaunis ruukku, joka sopii sekä sisä että ulkokäyttöön.

 

Tämä tuote osamaksulla alk. 4,66 €/kk
Tuotetunnus (SKU): 4251394000 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Lechuza Cilindro loft 23 on moderni ja elegantti ruukku, jossa on hienostunut pystyraidoitus. Sisältää erillisen irrotettavan sisäruukun ja altakastelujärjestelmän, joka takaa kasvin tasaisen vedensaannin jopa 12 viikon ajan. Altakastelujärjestelmä antaa kasvisi valita, kuinka paljon ja koska se tarvitsee vettä. Sinun tehtäviisi jää vain veden lisääminen säiliöön silloin kun mittatikku sen osoittaa. Altakastelu sopii kaikenlaisille kasveille ja antaa sinulle vapautuksen olla muistelematta koska olet kukan viimeksi kastellut.

Saksalaisen Lechuzan ruukut ovat kuuluisia kestävyydestään ja modernista, kauniista mallistostaan. Lechuza-ruukut ovat iskun, pakkasen ja UV-säteiden kestäviä ja keveitä liikutella. Ne ovat saaneet useita Red Dot -designpalkintoja. Siksi ne ovatkin erityisesti sisustussuunnittelijoiden ja viheralan ammattilaisten suosiossa.

Materiaali: ikimuovi

Koko: halkaisija 23 m ja korkeus 41 cm

Saatavana valkoisena ja tummanharmaana.

Lisätiedot

Mitat 23 × 41 cm
Väri

Tummanharmaa, Valkoinen

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat