***SESONKI-OSASTOLTA LÖYDÄT KAIKKI JOULUTUOTTEEMMME! *** 

Shop

Lechuza Cube Glossy Viherseinä all-in

121,50  sis. alv. 24%

Lechuzan viherseinä on yrtin ystävän unelmatuote. Näissä ruukuissa saat kaupankin valmiit yrttiruukut pysymään hyvänä pidemmänkin aikaa.

Tämä tuote osamaksulla alk. 6,60 €/kk
Tuotetunnus (SKU): 42513523-24 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Lechuzan Cube Glossy viherseinällä tuot pienen puutarhan vaikka keittiöösi. Magneettilistaan kiinnitettävissä ruukuissa voit kasvattaa lempiyrttejäsi tai -kasvejasi missä vain. Ja sinulla on aina taatusti luomusti tuotettuja yrttejä käytössäsi.

Cube Glossyn viherseinäpakettiin kuuluu kolme kappaletta kiiltaväpintaista neliönmallista Lechuzan Cube Glossy ruukkua, metallinen seinälista ja magneetipidikkeet.

Lechuzan Cube Glossy ruukut sisältävät erillisen irrotettavan sisäruukun ja kasteluputkijärjestelmän. Ruukut on suunniteltu erityisesti yrttien kasvatukseen, ne pitävät yrtit tuoreina pitkään kaupan yrttiruukun pohjaan asetettavan imutikun avulla. Imutikku takaa kasveille tasaisen kosteuden ja ruukussa olevalla vedenkorkeuden osoittavalla mittarilla pystyt kätevästi tarkistamaan, koska on aika kastella kasvejasi.

Ruukun koko: 3kpl 14 x 14 ja korkeus 14 cm.

Materiaali: ikimuovi

Värivaihtoehtoina valkoinen tai harmaa.

Kasvien istutusten enimmäispaino kasvien ja veden kanssa saa olla enintään 1,75 kg.

Lisätiedot

Mitat 14 × 14 × 14 cm
Väri

Harmaa, Valkoinen

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat
Paytrail -palvelun maksuehdot