Olemme kotimainen yritys. Meiltä saat avainlippu-palvelua.

Shop

Laikkuvehka Silver Queen n.40 cm, huonekasvi

14,00  sis. alv. 24%

Tuotetunnus (SKU): 1103037 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Laikkuvehka Silver Queen on huonekasvi, jonka lehdet ovat kapeita ja teräväkärkisiä. Laikkuvehkan lehdet ovat pääväriltään vaaleanvihreitä ja niissä on  tummanvihreitä raitoja. Se viihtyy parhaiten puolivarjossa tai suhteellisen varjoisassa paikassa. Suoraa auringonpaahdetta se ei kestä. Se pärjää hyvin huoneenlämmössä, mieluiten noin tasaisessa 20 asteen lämpötilassa.

Hoito-ohje: Laikkuvehkaa tulisi kastella niin, että multa olisi aina hieman märkää. Pintamulta saa kuivahtaa kastelukertojen välissä, mutta kokonaan multa ei saisi kuivahtaa. Vältä kuitenkin liikakastelua, sillä se voi aiheuttaa juuren ja varren mätänemisen. Kesäaikaan Laikkuvehkalle voi antaa lannoittte muutaman viikon välein.

Koko: kasvin korkeus n. 40cm, potti n. 13cm.

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat
Paytrail -palvelun maksuehdot