***Meillä on myönnetty avainlippu-merkki osoituksena, että olemme suomalainen verkkokauppa, varastomme sijaitsee Suomessa ja meiltä saat asiakaspalvelua Suomen kielellä.***

Shop

Muoviruukku, vaalean harmaa

35,30  sis. alv. 24%

Tuotetunnus (SKU): 0375981 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Vaalean harmaan värinen pyöreä ja ylöspäin kapeneva muoviruukku, jossa on raidallinen, karhea pinta. Tämä muoviruukku on hyvin kivimäisen näköinen. Soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön. Muoviruukku on kevyt ja sitä onkin helppo siirrellä tarvittaessa. Ruukun pohjaan voi tehdä reiän, jolloin ylimääräinen kasteluvesi pääsee valumaan ruukusta ulos.

Ruukun koko: halk. 39cm, korkeus 42cm.

Trendikkään ja kestävän silkkikasvi-istutuksen saat, kun istutat ruukkuun esim. silkki Anopinkielen ja koristelet pinnan koristekivillä.

 

Lisätiedot

Mitat 39 × 42 cm

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat
Paytrail -palvelun maksuehdot