Olemme kotimainen yritys. Meiltä saat avainlippu-palvelua.

Shop

Palmuvehka Zamia n.55cm, huonekasvi

13,50  sis. alv. 24%

Tuotetunnus (SKU): 1102061 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Palmuvehka (Zamioculcas zamiifolia) on tansanialainen huonekasvina käytetty vehkakasvi, joka tunnetaan myös nimellä zamia. Sitä pidetään helppohoitoisena huonekasvina. Varjoa, kuivuutta ja kuumuutta kestävänä se soveltuu myös kuivailmaiseen kerrostalohuoneistoon. Kasvi voi pärjätä kuukaudenkin ilman kastelua.

Kasvi: Palmuvehkalla on pystyasennossa kasvavat, erittäin tanakat ja jäykät varret, joissa on pareittain kasvavat kiiltävät, sileät ja jäykät lehdykät. Kasvia voidaan lisätä jakamalla juurakkoa.

Hoito-ohje: Palmuvehkaa kastellaan säännöllisesti keväästä syksyyn. Kasvia kastellaan runsaalla vedellä kerralla ja annetaan kuivahtaa kastelujen välissä. Aurinkoisessa paikassa oleva palmuvehka vaatii useammin vettä kuin varjoisassa paikassa oleva palmuvehka. Palmuvehka pitää mielummin vähemmästä kastelusta. Jos se kärsii nestehukasta, sen lehdet alkavat kellertämään.  Talvikaudella palmuvehka pärjää vielä vähemmällä vedellä, varsinkin jos se on varjoisassa paikassa. Palmuvehkaa lannoitetaan keväästä syksyyn jokaisella kastelukerralla.

Korkeus: kasvi n. 55cm ja potti n. 13cm

 

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat
Paytrail -palvelun maksuehdot