***Olemme suomalainen verkkokauppa. Varastomme sijaitsee Suomessa ja meiltä saat asiakaspalvelua Suomen kielellä.***

Shop

Peikonlehti n. 40cm, viherkasvi

21,00  sis. alv. 24%

Aitoja viherkasveja, emme postita loka-huhtikuun aikana. Toimitus vain noutona varastoltamme Vantaalta, Juurakkotie 5 A.

Tuotetunnus (SKU): 1102247 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Peikonlehti  (Monstera deliciosa)on näyttävä ja helppohoitoinen huonekasvi. Se viihtyy puolivarjossa ja tykkää sumuttelusta. Se kasvaa liaanimaisesti, rönsyillen muiden kasvien päällä. Kotioloissa se ei kuki juuri koskaan. Mutta jos sen saa kukkimaan, se kehittää hedelmän, joka on syöntikelpoinen vasta n. vuoden kuluttua. Kasvin lehdet ovat reikäisiä ja liuskamaisia.

Hoito-ohje: Peikonlehti menestyy parhaiten valoisassa tai puolivarjossa, ei kuitenkaan suorassa auringonpaahteessa. Se sopeutuu myös varjoisaan paikkaan, mutta sen kasvu hidastuu silloin. Peikonlehti tarvitsee tukea suureksi kasvettuaan. Varresta kasvavavat pitkät ilmajuuret johdetaan multaan, niitä ei katkaista.
Peikonlehti tarvitsee tasaista kosteutta ja kesällä vettä tarvitaan enemmän kuin talvella. Kesällä peikonlehteä voi sumutella usean kerran päivässä. Se menestyy normaalissa huoneenlämmössä, mutta viihtyy myös hieman viileämmässä. Kasvia lannoitetaan viikon tai parin välein. Multa vaihdetaan vuosittain. Isommalle yksilölle riittää pintamullan vaihto.

Koko: kasvin korkeus n. 40cm, paakku n. 14cm.

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat
Paytrail -palvelun maksuehdot