Sesonki-osastolla syksyn ihania uutuuksia ja halloween-teeman värisiä kasveja. 

Shop

Pesäraunioinen n.40cm, huonekasvi

8,10  sis. alv. 24%

Tuotetunnus (SKU): 1102254 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Pesäraunioinen (Asplenium nidus) on sanikkaisiin kuuluva kasvi. Pesäraunioisen lehdet ovat omenanvihreitä ja nahkeita. Pesäraunioinen on saanut nimensä kasvutavastaan: Kasvin lehdet rullautuvat keskeltä auki ja muodostavat näin pesämäisen ruusukkeen.

Hoito-ohje: Pesäraunioinen pitää jatkuvasta kosteudesta. Sen multa tulisikin pitää koko ajan kosteana säännöllisellä kastelulla. Kasvi pitää myös sumuttelusta. Kasvia lannoitetaan kasvukaudella keväästä syksyyn n. kuukauden välein. Pesäraunioinen viihtyy varjoisessa paikassa tai hajavalossa. Kasvin lehtiä kannattaa säännöllisesti pyyhkiä pölystä. Sisimpiä ja uusimpia lehtiä pitää kuitenkin käsitellä varoen, eikä niihin kannata ensimmäisten viikkojen aikana koskea.

Koko: kasvin korkeus n. 40cm, paakku n. 12cm.

Pesäraunioisen saat helposti pidettyä tasaisen kosteana Lechuzan altakasteluruukussa.  Lechuzan ruukun kätevä altakastelujärjestelmä muistuttaa sinua aina, kun on aika kastella kasviasi.

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat
Paytrail -palvelun maksuehdot