***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

Sadevesitynnyri 50L Tammi

89,00  sis. alv. 24%

Sadevedet talteen tyylillä. Ei enää eri värisiä käytettyjä tynnyreitä ja ämpäreitä talon nurkalla tai turhaa veden lotrausta hanasta. Tämä hieno aitoa tammitynnyriä jäljittelevä muovinen sadevesitynnyri kerää sadevedet talteen syöksytorvesta, siihen asennettavan lisäosan avulla.

Tynnyreitä on saatavilla kahdessa koossa ja kahtena eri värisävynä.

Tämä tuote osamaksulla alk. 5,62 €/kk
Tuotetunnus (SKU): 6245 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Sadevesitynnyri 50 litraa TAMMEN värisenä. 50 litran sadevesitynnyri on kätevän kokoinen vesitynnyri pieneenkin pihaan. Sadevesitynnyri on kätevä ja ekologinen tapa kerätä sadevedet talteen ja hyötykäyttöön. Keräämällä sadevedet ja käyttämällä ne puutarhan kukkien kasteluun, säästät vesilaskuissa ja saat luonnollista ja happirikasta vettä kasveillesi. Lisäksi sadevesi on ihan ilmaista.

Nämä aitoa tammitynnyriä muistuttavat muoviset sadevesitynnyrit on valmistettu läpivärjätystä muovista Sloveniassa. Ne kestävät Suomen sääolosuhteita ja ovat UV-suojattuja. Talveksi tynnyrit täytyy kuitenkin tyhjentää vedestä, koska veden jäätyessä muovitynnyri saattaa haljeta.

Sadevesitynnyrin mukana tulee kansi ja ruskean värinen muovinen hana.

Sadevesitynnyreitä on saatavilla kahtena eri kokona

Värivaihtoehtoina

Sadevesitynnyreihin saa myös jalustan, jolla saat korotettua tynnyriä ja veden ottaminen hanasta on näin helpompaa. Sadevesitynnyrin saa liitettyä suoraan katolta tulevaan sadeveden syöksytorveen erikseen tilattavalla vedenohjaimella.

Lisätiedot

Paino 3 kg
Mitat 42 × 54 cm

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat