***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME!***

Shop
Ale!

Silkki Amaryllis Burgundin punainen 75cm leikkokukka

15,70  sis. alv. 24%

Kaunis burgundin punainen silkki Amaryllis on turvallinen valinta myös lapsi- ja eläintalouksiin.

Tuotetunnus (SKU): 6928 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Silkki Amaryllis leikkokukka on kaunis, burgundin punaisen värinen ja hyvin aidonnäköinen tekokukka joulusisustukseen. Silkki- eli tekokukilla saat luotua helppohoitoisia ja kestäviä  jouluasetelmia. Silkki Amarylliksen voit laittaa maljakkoon yksinään tai osaksi suurempaa kasvi-istutusta.  Amarylliksessä on kolme auki olevaa kukkaa ja pitkä varsi. Silkki Amaryllis on hyvin näyttävä kukka pituutensa ja syvän punaisen värityksensä ansiosta.

Silkki Amaryllis on kestävä kukka, joka kestää joulusta toiseen. Voit huoletta varastoida sen kesäksi ja ottaa taas joulun alla esille ja osaksi joulusomistusta.

Kasvin korkeus n. 75cm.

Materiaali: muovi ja polyesteri, kukinnoissa on käytetty aitoa silkkiä. Saatavana useana eri värinä sekä kokona.

Tekokasvin voit pyyhkiä siivousliinalla. Se ei tuoksu eikä aiheuta allergiaoireita. Tekokukka on oivallinen valinta eläintalouksiin, lapsiperheisiin ja allergikoille, jossa aidot Amaryllikset eivät ole vaihtoehto.

 

Lisätiedot

Mitat 75 cm

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat