Kauniit, kestävät kesäiset tekokukat löydät sesonki-osastoltamme.

Shop

Silkki Areca-palmu ja pilariruukku kork. 260 cm

676,90  sis. alv. 24%

Valmis silkkikasvi-istutus sisältää: kasvin, ruukun ja asennuksen.
Asennukseen sisältyy kasvin uretaanikiinnitys ja pinnan mustat koristekivet.

Tämä tuote osamaksulla alk. 23,26 €/kk
Poista

Kuvaus

Silkki Areca-palmu pilariruukussa on näyttävä ja iso kasvi-istutus, jolla saat isoon ja korkeaan tilaan helposti näyttävän viherilmeen. Silkki Areca-palmu korkeassa pilariruukussa on tyylikäs ja ajaton tekokasvi-istutus, joka on aina vihreä ja hyvännäköinen. Tekokasvi soveltuu erityisesti tiloihin, joissa aito kasvi ei menesty. Tekokasvi antaa vapauden nauttia viherkasvien vehreydestä ja päästä hoidosta helpolla.

Korkeus:
Istutuksen kokonaiskorkeus n. 260 cm

Kasvi:
Aidonnäköinen, tuuhea, kaksirunkoinen silkkipalmu, Areca
Kasvin korkeus: noin 210 cm
Materiaali: Kasvi on valmistettu muovista ja polyesteristä. Kasvi voidaan puhdistaa vedellä. Palmun lehviä voidaan taivutella auki tarvittaessa.

Ruukku:
Lechuzan Cubico Premium on pilarimallinen, kiiltäväpintainen ruukku, jota on saatavilla kolmessa eri värissä; korkeakiiltoinen valkoinen, metallinhohtoinen tummanharmaa  ja korkeakiiltoinen musta.
Ruukun koko: halk. 40×40 cm ja korkeus 75 cm
Materiaali: kestävää muovia.

Lisätiedot

Mitat 40 × 40 × 270 cm
Väri

Korkeakiiltoinen musta, Korkeakiiltoinen valkoinen, Metallinhohtoinen tummanharmaa

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat
Paytrail -palvelun maksuehdot