***Olemme suomalainen verkkokauppa, varastomme sijaitsee Vantaan Koivuhaassa. Olemme avoinna ma-pe klo 8-15. Voit myös halutessasi noutaa tilauksesi.***

Shop

Silkki Arecapalmu 210cm

618,70  sis. alv. 24%

Tämä tuote osamaksulla alk. 21,51 €/kk
Tuotetunnus (SKU): 66-210 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Silkki Arecapalmu on upea luonnollisen näköinen tekokasvi, jossa on kaksi haaraa. Tekokasvi säilyy näyttävänä vuodesta toiseen ja soveltuu erityisesti paikkoihin, joissa aito kasvi eivät menesty. Kestää auringonpaahdetta haalistumatta sekä vedellä puhdistamisen. Lehtiä voidaan taivutella haluttuun muotoon ja kannattaakin taivutella, näin kasvista saa tuuheamman ja aidomman näköisen. Silkki Arecapalmu on täydellinen valinta, kun haluat nauttia kasvien vihreydestä, mutta päästä hoidosta helpolla. Sopii allergiakotiin sekä lapsi- ja eläintalouksiin.

Materiaali: muovi ja polyesteri

Korkeus noin 210 cm.

Näyttävän kasvi-istutuksen saat, kun istutat silkki Arecapalmun pilarimalliseen ruukkuun ja viimeistelet pinnan koristekivillä.

 

Lisätiedot

Mitat 210 cm

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat