ALE!   Kesätuotteita paljon alessa OUTLET-osastollamme!   ALE!   Kesätuotteita paljon alessa OUTLET-osastollamme!   ALE!

Shop
Ale!

Silkki Dracena 130cm

80,00  sis. alv. 24%

Silkki- eli tekokasvi on hyvä valinta silloin, kun aito kasvi ei ole vaihtoehto. Silkkikasvimme ovat laadukkaita, uv-suojattuja, laadukkaita kasveja, jotka kestävät vuodesta toiseen hyvän näköisinä ja vihreinä.

Jos aidot viherkasvit eivät pysy, syystä tai toisesta, hengissä hoidossasi, niin silkkikasvit ovat vastaus ongelmiisi.

2 varastossa

Tämä tuote osamaksulla alk. 5,35 €/kk
Tuotetunnus (SKU): 1204/130 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Silkki Dracaena on luonnollisen näköinen ikivihreä Lohikäärmepuu, joka säilyy näyttävänä vuodesta toiseen. Silkki Dracaenassa on vaalenvihreät lehdet, joissa on vaaleita raitoja. Lehvästöä voi ja kannattaakin taitella, jolloin puusta saa tuuhean ja aidon näköisen. Silkki Dracaenaa käytetään sisustuksessa lattiakasvina. Silkkikasvi soveltuu erityisesti paikkoihin, joissa aito kasvi ei menesty. Silkkikasvi on UV-suojattu, joten se kestää auringonpaahdetta haalistumatta. Se kestää myös vedellä puhdistamisen.

Silkkikasvi on täydellinen valinta, kun haluat nauttia kasvien vihreydestä, mutta päästä hoidosta helpolla. Silkkikasvi sopii allergisille sekä lapsi- ja eläintalouksiin.

Materiaali: muovi ja polyesteri

Korkeus noin 130 cm.

Aina vihreän ja tyylikkään kasvi-istutuksen saat, kun istutat silkki Dracaenan Ecopotsin ekologiseen ruukkuun ja viimeistelet pinnan koristekivillä.

Jos taas haluat, että me istutamme kasvin valmiiksi ruukkuun ja postitamme Sinulle, niin olethan yhteydessä myynti@viherviisikko.fi

Lisätiedot

Mitat 130 cm

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat
Paytrail -palvelun maksuehdot