***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop
Ale!

Silkki joulukuusi jalalla 210cm

240,00  sis. alv. 24%

Kauniin vihreä, metsäkuusimainen tekokuusi. Soveltuu erinomaisesti allergikoille.

Jäljellä vielä yksi kappale, joka on ollut mallina näyttelytilassamme. 

Varasto loppu

Kuvaus

Nauti joulusta ilman varisevia neulasia! Luonnollinen silkki- eli muovikuusi on täydellinen valinta kotiin tai toimistoon. Muovinen kuusi on tarkoitettu pääasiallisesti sisäkäyttöön mutta voidaan käyttää myös ulkotiloissa suojassa säältä, kuten esim. lasitetulla parvekkeella tai katetulla terassilla.

Tämä kuusi on metsäkuusimainen, tuuhea, muovista valmistettu kuusi, jossa on puuvarsi. Muovikuusi on ulkonäöltään kuin aito kuusi, se on vain kestävämpi ja helppohoitoisempi. Oksia voidaan taivutella haluamaan muotoon.

Joulukuusen mukana on taitettava metallinen jalka. Kuusi on yhdessä osassa yhtenäisen puuvarren vuoksi. Kuusen oksat saa taivuteltua kuuseen kiinni, mutta kuusen vartta ei pysty kasaamaan. Kuusi siis vaatii hieman korkeamman tilan säilytykseen joulun jälkeen.

Materiaali: muovi ja polyesteri, varressa puuta ja lasikuitua.

Kuusen korkeus noin 210 cm. Kuusen jalan halkaisija jalan ollessa auki on n. 70cm. Kuusen alaoksien leveys kuusen ollessa auki n. 90cm.

 

Lisätiedot

Mitat 210 cm

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat