***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

Silkki Käpypalmu ja pyöreä ruukku kork. n. 70cm

118,50  sis. alv. 24%

Valmis silkkikasvi-istutus sisältää: kasvin, ruukun ja asennuksen.
Asennukseen sisältyy kasvin uretaanikiinnitys ja pinnan mustat koristekivet.

Tämä tuote osamaksulla alk. 6,51 €/kk

Kuvaus

Silkki Käpypalmu Lechuzan pyöreässä, mattapintaisessa ruukussa on helppohoitoinen ja näyttävä ikivihreä kasvi-istutus sisätiloihin. Käytetään pöytäkasvina. Soveltuu erityisesti paikkoihin, joissa aito kasvi ei menesty. Tekokasvi on täydellinen valinta, kun haluat nauttia kasvien vihreydestä ja päästä hoidosta helpolla. Sopii allergisille.

Kasvi on aidonnäköinen silkkikasvi, Käpypalmu. Kasvin korkeus on n. 50 cm
Kasvi on valmistettu muovista ja polyesteristä. Kasvi voidaan puhdistaa vedellä. Oksia voidaan taivutella haluttuun muotoon.

Ruukku on pyöreä Lechuza Trend Classico-ruukku, jota on saatavina kahdessa eri värissä, valkoisena ja tummanharmaana. Lechuzan Trend Classico-ruukku on mattapintainen klassikko, joka sopii monenlaiseen sisustukseen.
Ruukun koko: halkaisija 21 cm ja korkeus 20 cm

Istutuksen kokonaiskorkeus n. 70 cm.

 

Lisätiedot

Mitat 50 cm
Väri

Valkoinen, Tummanharmaa

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat