***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME!***

Shop

Silkki Laakeripuu 165cm

195,40  sis. alv. 24%

Tämä tuote osamaksulla alk. 8,81 €/kk
Tuotetunnus (SKU): 35T Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Silkki Laakeripuu 165cm on luonnollisen näköinen tekokasvi, jossa on kolme lehvästöä samassa rungossa. Laakeripuun lehvästössä on pieniä mustia marjoja. Rungossa on käytetty aitoa puuta.

Tekokasvi soveltuu erityisesti paikkoihin, joissa aito kasvi ei menesty. Kestää auringonpaahdetta haalistumatta sekä vedellä puhdistamisen. Oksia voidaan taivutella haluttuun muotoon ja kuljetuksen jäljiltä kannattaakin taitella aidomman ja tuuheamman vaikutelman saamiseksi. Silkki- eli tekokasvi on täydellinen valinta, kun haluat nauttia kasvien vihreydestä, mutta päästä hoidosta helpolla. Sopii myös allergiakotiin.

Materiaali: muovi ja polyesteri, rungossa puuta.

Korkeus noin 165 cm ruukun pohjasta lehvästön kärkeen.

Kivan näköisen ja persoonallisen kasvi-istutuksen vaikkapa eteiseen saat, kun istutat tämän silkki Laakeripuun ruukkuun ja viimeistelet pinnan koristekivillä.

 

Lisätiedot

Mitat 150 cm

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat