***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME!***

Shop
Ale!

Silkki Marketta 30cm

8,90  sis. alv. 24%

Kukkiva tekokasvi on helppohoitoinen unelmakasvi kesäkotiin. Ei huolta eikä murhetta hoidosta, vaan silmäniloa ja piristystä kauniista kasvista.

 

2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 188-1 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Silkki Marketta on helppohoitoinen, aina kukkiva tekokasvi. Silkki Marketta kukkii koko kesän, ilman että sinun tarvitsee sitä hoitaa tai kastella.

Silkki Marketta sopii sisälle ja ulos. Tekokasvin voit pyyhkiä kostealla liinalla tai pestä juoksevan veden alla. Se kestää nuupahtamatta auringon paahdetta ja onkin oikea unelmakasvi esimerkiksi mökille, jossa ei ole koko ajan joku paikalla kukkia kastelemassa.

Tekokasvit ovat hyvä vaihtoehto ei-viherpeukalolle, lapsiperheisiin ja allergia- sekä eläintalouksiin.

Tekokasvin materiaalina on muovi ja polyesteri. Silkki Marketan kukat ovat väritykseltään valkoisia.

Kasvin kokonaiskorkeus on n. 30cm. Kasvin istutusruukun halk. n.10cm.

Kesäisen kukka-asetelman parvekkeelle tai terassille saat kun istutat silkki Markettoja parvekelaatikkoon ja viimeistelet istutuksen laittamalla ruukun pinnalle koristekiviä.

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat