***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

Silkki Narsissikimppu keltainen 35cm

9,20  sis. alv. 24%

Osta oma tekokukkasi verkkokaupastamme kätevästi ja helposti. Meiltä saat kauniita ja laadukkaita tekokukkia, jotka tuovat iloa ja kauneutta ympärillesi. 🌿

Tuotetunnus (SKU): 5580 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Kaunis ja kestävä tekonarsissi on  silkkikukka, joka kukoistaa aina.

Haluatko tuoda vihersisustamiseen raikkautta ja kauneutta, mutta ilman jatkuvaa huolenpitoa? Silkki- eli tekokukkavalikoimamme uutuutena tänä keväänä on laadukas tekonarsissi. Tämä upea silkkikukka ei ainoastaan tuo sisustukseen luonnonmukaista kauneutta, vaan tarjoaa myös lukuisia etuja.

Nauti luonnollisen näköisistä kukista ilman päivittäistä hoitoa ja ylläpitoa. Tekonarsissimme on tarkoin suunniteltu näyttämään aidoilta, tuoden tilaan välittömästi raikkautta ja piristystä sekä keväisen tuulahduksen.

Unohda kuihtuvat kukat ja jatkuva kastelu. Tekonarsissi säilyttää kauneutensa ilman, että sinun tarvitsee huolehtia siitä. Se on täydellinen valinta kiireisille ihmisille, jotka haluavat ylläpitää kodin tai yrityksen viihtyisyyttä vaivattomasti.

Tekonarsissi sopii moneen eri tilaan ja tarkoitukseen. Se toimii täydellisesti koristeena olohuoneessa, makuuhuoneessa, työhuoneessa tai vaikka ravintolan pöydällä. Monipuolisuutensa ansiosta se sopii kaikkiin tiloihin luoden aina keväisen ilmeen.

Hankkimalla tekokukat verkkokaupastamme, teet kestävän sijoituksen kotisi tai yrityksesi vihersisustukseen. Laadukas materiaali ja huolellinen valmistus takaavat, että nautit tekonarsissistasi vuodesta toiseen ilman huolta sen kunnosta tai kestävyydestä.

Tee viisas valinta ja hanki oma tekokukkasi verkkokaupastamme tänään. Luonnollista kauneutta ilman huolta ja vaivaa – valitsemalla meidät voit luottaa kestävään laatuun ja eleganttiin sisustukseen!

Tuotetiedot:

Kimpun korkeus n. 35cm. Kimpussa on useampi narsissi ja lehdet, jotka ovat sidottu yhteen kimpuksi. Kimpun saa myös avattua, jolloin lehdet ja kukinnot voi käyttää erillään esim. kasvi-istutuksissa. Kimpun lehtiä voi taivutella, aidomman mielikuvan saamiseksi.

Kukinnon väritys on keltainen.

Materiaali: muovi ja polyesteri, kukinnoissa on käytetty aitoa silkkiä.

Silkkikukan voit pyyhkiä siivousliinalla. Se ei tuoksu eikä aiheuta allergiaoireita. Silkkikukka on oivallinen valinta eläintalouksiin, lapsiperheisiin ja allergikoille, jossa aidot kukat eivät ole vaihtoehto.

 

Lisätiedot

Mitat 35 cm

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat