Sesonki-osastolla syksyn ihania uutuuksia ja halloween-teeman värisiä kasveja. 

Shop
Ale!

Silkki Puksipuu ja Cilindron ruukku

80,00  sis. alv. 24%

Ulkosilkkikasvimme ovat suunniteltu ulkolämpötiloihin ja kestävät hyvin auringonpaahdettakin. Kasvit kestävät hyvin ympäri vuoden avoterassillakin, mutta jotta kasvien puurungot eivät pääse homehtumaan ja lahoamaan muutamassa vuodessa sateessa seisomisen vuoksi, suosittelemme että sijoitat kasvit katoksen alle.  Näin saat kasvit kestämään huomattavasti pidempään ja sinulle on niistä iloa useiksi vuosiksi.

Tämä tuote osamaksulla alk. 5,35 €/kk
Poista
Tuotetunnus (SKU): 88888_1 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Silkki Puksipuupallo sekä Lechuzan Cilindro ruukku tuovat syksyn vihersisustamiseen. Tämä kivan näköinen ja kompaktin kokoinen kasvi-istutus sopii pienellekin parvekkeelle tuomaan syystunnelmaa. Kiepauta kasvin ympärille kausivalot ja sinulla on tyylikäs somiste koristamassa pimeneviä iltoja.

Kasvi-istutukseen kuuluu silkki Puksipuupallo; n. 35cm korkea sekä Lechuzan Cilindro ruukku, jonka halkaisija on 23cm ja korkeus 41cm. Istutuksen kokonaiskorkeus on n. 60cm. Tuotteet tulevat erillään, joten voit istuttaa itse kasvin ruukkuun ja koristella mieleiseksesi.  Kasvin istutus on helppoa. Ruukussa on sisäruukku, jonka pohjalle voit laittaa esim. hiekkaa tai ruukkusoraa. Laita kasvi tähän päälle. Tue tarvittaessa esim. styroksilla tai pahvilla. Viimeistele pinta halutessasi koristelemalla se esim. erilaisilla kivillä, simpukoilla yms.

Silkki Puksipuupallo on erittäin aidon näköinen tekokasvi, jossa on puurunko. Kasvi ei tarvitse hoitoa eikä huolenpitoa. Se on aina vihreä ja hyvännäköinen. Sille riittää kun pyyhit siitä pölyjä silloin tällöin.

Lechuzan Cilindro loft ruukku on tyylikäs ruukku, jossa on pystyraidoitus. Siinä tulee mukana altakastelujärjestelmä, joten ruukkua voit käyttää myös eläville viherkasveille. Ruukkua on saatavilla tummanharmaana ja valkoisena.

Lisätiedot

Väri

Tummanharmaa, Valkoinen

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat
Paytrail -palvelun maksuehdot