***Meillä on myönnetty avainlippu-merkki osoituksena, että olemme suomalainen verkkokauppa, varastomme sijaitsee Suomessa ja meiltä saat asiakaspalvelua Suomen kielellä.***

Shop

Silkki ruusu, roikkuva

21,00  sis. alv. 24%

Kaunis, aidonnäköinen ruusu, joka kukkii vaikka et muistaisi sitä kastellakaan. Ihana kukkiva kasvi itselle tai lahjaksi.

 

 

Tuotetunnus (SKU): 5840/12 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Silkki ruusu on kaunis kasvi amppeliin. Se on kermanvalkoinen aidonnäköinen tekokasvi, joka pysyy hyvännäköisenä vuodesta toiseen. Roikkuva ruusu on helppohoitoinen tekokukka, joka on aina kukassa ja timmissä, satoi tai paistoi. Ruusu ei kaipaa vettä eikä tarvitse muutakaan huolenpitoa. Riittää kun pyyhit siitä pölyt välillä. Voit myös halutessasi suihkuttaa ruusun juoksevan veden alla.

Tekokasvi on oiva vaihtoehto ei-viherpeukalolle, lapsi- ja eläintalouksiin sekä ihmiselle, joka ei halua hoitaa eläviä kasveja.

Ruusun korkeus on n. 20cm. Kasvin istutusruukun halkaisija on 9cm ja korkeus 7,5cm. Ruusussa on kolme roikkuvaa oksaa, joista pisin on n. 24cm pitkä.

Materiaali: muovi ja polyesteri, kukissa aitoa silkkiä.

Kauniin kukkaistutuksen vaikkapa helteiselle parvekkeelle saat, kun laitat useamman silkki ruusun Lechuzan amppeliin.

Lisätiedot

Mitat 20 cm

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat
Paytrail -palvelun maksuehdot