Viherkasvien ruukun ja mullan vaihto aika! Käy tutustumassa ruukkuihimme ruukku-osastolla.

Shop

Sipulipullojukka, n. 40cm, huonekasvi

23,70  sis. alv. 24%

Tuotetunnus (SKU): 1102040 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Sipulipullojukka on persoonallisen näköinen viherkasvi, joka sopii aloittelevallekin viherpeukalolle helppohoitoisuutensa vuoksi. Tässä Sipulipullojukassa on kolme sipulia, josta lähtee kapeat, huiskamaiset lehdet.

Hoito-ohje: Pullojukka viihtyy niin valoisassa kuin puolivarjoisessakin paikassa. Se viihtyy ympäri vuoden samassa lämpötilassa, eikä vaadi talvella viileää talvehtimispaikkaa. Pullojukkaa kastellessa kannattaa kasvi kastella niin että multa kastuu kunnolla. Anna mullan kuivahtaa ennen seuraavaa kastelukertaa. Talvella kasvia voi kastella säästeliäämmin kuin kesällä. Kesäkaudella, maalis-syyskuussa, Pullojukkaa kannattaa lannoittaa.

Talviaikaan Pullojukan lehden kärjet saattavat ruskettua. Lehtien kärjet voi leikata pois, mutta varo leikkaamasta vihreää osaa. Myös ajan myötä kasvin alaosan lehdet saattavat ruskettua. Nekin voi nyppiä pois.

Koko: kasvin korkeus n. 40cm, paakku n. 12cm.

Trendikkään näköisen kasvi-istutuksen saat, kun istutat Pullojukan Lechuzan Cilindro-ruukkuun. Lechuzan ruukun kätevä altakastelujärjestelmä muistuttaa sinua aina, kun on aika kastella kasviasi.

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat
Paytrail -palvelun maksuehdot