***Olemme suomalainen verkkokauppa. Varastomme sijaitsee Suomessa ja meiltä saat asiakaspalvelua Suomen kielellä.***

Shop

Vihersuunnittelu- palvelu

185,00  sis. alv. 24%

Vihersisustussuunnittelu juuri sinun tarpeisiisi räätälöitynä, avainlippu-palveluna.

Tämä tuote osamaksulla alk. 8,50 €/kk

Kuvaus

Mietitkö miten silkki tuija- tai puksipuu sopisi parvekkeellesi? Tai miltä Silkki Majesteetti palmu näyttäisi olohuoneessa? Tai millainen ruukku olisi hyvä viherkasvillesi?

Meillä on nyt tarjota sinulle ratkaisu tähän ongelmaan. Tarjoamme sinulle vihersuunnittelu-palvelua juuri sinun tarpeisiisi räätälöitynä.

Vihersuunnittelijamme tekee sinulle vihersisustussuunnittelun sinun ottamistasi kuvista. Otat vain esim. kännykällä kuvan sisustuskohteestasi ja valitset verkkokaupastamme kasvin tai ruukun, mitkä haluaisit juuri ko. kohteeseen. Me muokkaamme valitsemasi tuotteen kuvaasi ja näin pääset näkemään miltä sisustuskohteesi näyttää valitsemasi tuotteen kanssa. Jos et ole ihan varma, millaisen kasvin tai ruukun haluaisit, voimme myös ehdottaa tuotteita sinulle. Sinun tarvitsee vain miettiä minkä tyyppistä kasvia tai ruukkua toivot, kasvin tai  kasvi-istutuksen korkeus, ruukun väri, tyyli jne.

Vihersuunnitelmakuvat lähetämme sinulle s-postilla. Kuvien mukana laitamme tarjouksen suunnitelman tuotteista ja henk.kohtaisen koodin, jolla saat tuotteet juuri sinulle räätälöidyllä hinnalla ostettua verkkokaupastamme halutessasi.

Vihersuunnittelu- palvelu sisältää kolmen ottamasi kuvan muokkauksen. Voit ottaa kuvat joko samasta tilasta tai vaikka kolmesta eri tilasta joko sisältä tai esim. terassilta. Suunnittelemme jokaiseen kuvaan yhden valitsemasi kasvin, ruukun tai kasvi-ruukkuyhdistelmän. Jokaiseen tilaan voit valita eri kasvit, ruukut tai kasvi-ruukkuyhdistelmät verkkokaupastamme. Muokkaamme kuvia yhden kerran.

Vihersuunnittelun saat ostettua valitsemalla tämän palvelun ostoskoriisi ja maksamalla ostoksesi. Kassalla olevaan lisätietoja-kenttään voit kirjoittaa toiveesi

 

Meidän suunnittelijamme lähettää sinulle sähköpostia 1-2 arkipäivän sisällä ostoksestasi. Sähköpostissa tiedustelemme toiveitasi vihersuunnitelman suhteen. Tämän jälkeen lähetät meille esim. kännykällä otetun kuvan sisustuskohteestasi sekä  toiveesi. Ja me lähetämme sinulle sunnitelmamme 5-7 arkipäivän sisällä takaisin sähköpostilla.

Mikäli sinulle tulee kysymyksiä, ole rohkeasti yhteydessä myynti@viherviisikko.fi

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat
Paytrail -palvelun maksuehdot