***Olemme suomalainen verkkokauppa. Varastomme sijaitsee Suomessa ja meiltä saat asiakaspalvelua Suomen kielellä.***

Toimitusehdot

Toimitusehdot sisältävät tiedon muun muassa verkkokaupan toimitustavoista ja -hinnoista, palautuskäytännöistä ja maksutavoista. Tehdessään tilauksen asiakas sitoutuu näihin toimitusehtoihin. Viherviisikko pidättää oikeuden hintojen sekä tilaus- ja toimitusehtojen muuttamiseen. Kuvat ovat suuntaa antavia.

MYYNTIALUE

Viherviisikon verkkokaupasta toimitetaan tilauksia koko Manner-Suomeen.

TOIMITUSAIKA

Käsittelemme kaikki tilaukset 2-3 arkipäivän sisällä, jonka jälkeen tilaukset lähtevät kuljetusliikkeen toimitukseen tai ne voi noutaa suoraan varastoltamme. Osa verkkokaupan tuotteista on tilaustuotteita, joiden toimitusaika on noin 10-20 arkipäivää. Toimitusaikaa koskevissa kysymyksissä voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme myynti@viherviisikko.fi

TOIMITUSTAVAT JA -MAKSUT

Verkkokaupan tilaukset toimitetaan Postin kautta tai ne voidaan noutaa suoraan varastoltamme. Tuotteiden nouto tapahtuu varastoltamme Vantaan Koivuhaasta (Juurakkotie 5 A, 01510 Vantaa) arkisin klo 8 – 15 välisenä aikana. Noudon ajankohta ilmoitetaan erikseen.

Toimitusmaksut

Kasvit, ruukut ja tarvikkeet:

 • Postipaketti (nouto postista)  9,90 €
 • Postipaketti kotiin toimitettuna 19,90 €
 • Rullakko (mm. valmiit silkkikasvi-istutukset, viherkasvitaulut) 85€
 • Nouto 0 € (Vantaa, Koivuhaka)

Kasvipaketit- ja ryhmät:

 • Lava alk. 79 € per lava
 • Rullakko alk. 79 € per rullakko
 • Nouto 0 € (Vantaa, Koivuhaka)
 • Vihersisustuspaketti koko S, rahti 85 €
 • Vihersisustuspaketti koko M, rahti 100 €
 • Vihersisustuspaketti koko L, rahti 170 €

ViViKo-istutukset:

 • Toimitus pääkaupunkiseudulle alk. 95€
 • Toimitus MUU Suomi alk. 175€
 • Nouto 0 € (Vantaa, Koivuhaka)

TILAUSVAHVISTUS

Onnistuneen maksutapahtuman jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Mikäli tilausvahvistus ei tule saapuneet-kansioon, niin tarkistathan myös roskapostikansion.

VAIHTO JA PALAUTUS

Tuotteilla on täysi 14 vrk:n palautusoikeus. Palautettavien ja vaihdettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja palautettava omassa myyntipakkauksessa. Viherviisikko palauttaa tuotteen hinnan kokonaisuudessaan. Tilauksen palautus ja ensimmäinen vaihtokerta ovat maksuttomia. Seuraavista vaihdoista veloitetaan toimituskulujen mukainen veloitus.

Palautus- ja vaihto-oikeus ei koske räätälöityjä tuotteita eli silkkikasvipaketteja.

Vaihtoa ja palautusta koskevissa kysymyksissä voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme myynti@viherviisikko.fi.

MAKSUTAVAT

Verkkokaupassa voit maksaa kaikilla kotimaisilla verkkopankkitunnuksilla sekä luottokorteilla (Visa, Visa Electron, Mastercard). Verkkokaupassa voit myös maksaa laskulla, osamaksulla tai puhelimella. Tarkemmat tiedot maksutavoista löydät alta.

Valittuasi maksutavan verkkokaupan vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi.

 

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

 

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy.

Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.

 

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.

Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

 

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

 

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja AfterPay. Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

 

Lahjakortit

Verkkokaupassa voit maksaa ostoksia myös Viherviisikon lahjakorteilla. Lahjakortilla maksaminen tapahtuu syöttämällä lahjakortin koodi ostoskorin kampanjakoodi-kenttään. Lahjakortit ovat arvoltaan 20, 50 ja 100 euroa, ja ne ovat voimassa 12 kuukautta ostopäivästä. Lahjakortit on käytettävä kerralla, eikä niistä anneta rahaa takaisin. Lahjakortteja ei myöskään voi muuttaa rahaksi. Vanhentuneita lahjakortteja ei hyvitetä. Lahjakortteja ei voi yhdistää muiden kuponkien, kuten alekoodien, kanssa.

Uutiskirje

Ostamalla tuotteita Viherviisikon kaupasta liityt samalla uutiskirjeemme tilaajaksi. Voit poistua listalta koska tahansa jokaisen uutiskirjeen lopusta löytyvää linkkiä klikkaamalla.

Yhteystiedot ja ongelmatilanteet

Kaikissa kysymyksissä on ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme myynti@viherviisikko.fi / 020 722 9340.

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat
Paytrail -palvelun maksuehdot