***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Toimitusehdot

Toimitusehdot sisältävät tiedon muun muassa verkkokaupan toimitustavoista ja -hinnoista, palautuskäytännöistä ja maksutavoista. Tehdessään tilauksen asiakas sitoutuu näihin toimitusehtoihin. Viherviisikko pidättää oikeuden hintojen sekä tilaus- ja toimitusehtojen muuttamiseen. Kuvat ovat suuntaa antavia.

MYYNTIALUE

Viherviisikon verkkokaupasta toimitetaan tilauksia koko Manner-Suomeen.

TOIMITUSAIKA

Käsittelemme kaikki tilaukset 2-3 arkipäivän sisällä, jonka jälkeen tilaukset lähtevät kuljetusliikkeen toimitukseen tai ne voi noutaa suoraan varastoltamme. Osa verkkokaupan tuotteista on tilaustuotteita, joiden toimitusaika on noin 10-20 arkipäivää. Toimitusaikaa koskevissa kysymyksissä voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme myynti@viherviisikko.fi

TOIMITUSTAVAT JA -MAKSUT

Verkkokaupan tilaukset toimitetaan Postin kautta tai ne voidaan noutaa suoraan varastoltamme. Tuotteiden nouto tapahtuu varastoltamme Vantaan Koivuhaasta (Juurakkotie 5 A, 01510 Vantaa) arkisin klo 8 – 15 välisenä aikana. Noudon ajankohta ilmoitetaan erikseen.

Toimitusmaksut

Kasvit, ruukut ja tarvikkeet:

 • Postipaketti (nouto postista)  9,90 €
 • Postipaketti kotiin toimitettuna 19,90 €
 • Rullakko (mm. valmiit silkkikasvi-istutukset, viherkasvitaulut) 85€
 • Nouto 0 € (Vantaa, Koivuhaka)

Kasvipaketit- ja ryhmät:

 • Lava alk. 79 € per lava
 • Rullakko alk. 79 € per rullakko
 • Nouto 0 € (Vantaa, Koivuhaka)
 • Vihersisustuspaketti koko S, rahti 85 €
 • Vihersisustuspaketti koko M, rahti 100 €
 • Vihersisustuspaketti koko L, rahti 170 €

ViViKo-istutukset:

 • Toimitus pääkaupunkiseudulle alk. 95€
 • Toimitus MUU Suomi alk. 175€
 • Nouto 0 € (Vantaa, Koivuhaka)

TILAUSVAHVISTUS

Onnistuneen maksutapahtuman jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Mikäli tilausvahvistus ei tule saapuneet-kansioon, niin tarkistathan myös roskapostikansion.

VAIHTO JA PALAUTUS

Tuotteilla on täysi 14 vrk:n palautusoikeus. Palautettavien ja vaihdettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja palautettava omassa myyntipakkauksessa. Viherviisikko palauttaa tuotteen hinnan kokonaisuudessaan. Tilauksen palautus ja ensimmäinen vaihtokerta ovat maksuttomia. Seuraavista vaihdoista veloitetaan toimituskulujen mukainen veloitus.

Palautus- ja vaihto-oikeus ei koske räätälöityjä tuotteita eli silkkikasvipaketteja.

Vaihtoa ja palautusta koskevissa kysymyksissä voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme myynti@viherviisikko.fi.

MAKSUTAVAT

Maksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Yleisimpien verkkopankki-, kortti- ja muiden maksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle. Muiden maksutapojen osalta Verifone Finland Oy toimii maksutapahtumatietojen välittäjänä, jolloin maksun vastaanottajana näkyy (yrityksen nimi).

Maksamiseen liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Verifoneen:

Verifone Finland Oy
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa
Asiakaspalvelu: 020 753 5192
kuluttaja@verifone.fi

Voit maksaa verkkokaupassa seuraavilla maksutavoilla:

Kaikki suomalaiset verkkopankkimaksut: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Handelsbanken, S-Pankki ja Ålandsbanken.

Visa- ja Mastercard-korttiperheet: Visa Credit, Visa Debit, Mastercard Credit, Mastercard Debit, Visa Electron, Maestro ja Eurocard.

Mobiilimaksutavat

Siirto- ja MobilePay- mobiilimaksutavat.

Verkkomaksujen tietoturva

Käytämme tietoturvallista SSL-salattua yhteyttä luottokortti- ja muita tilaustietoja käsiteltäessä. Emme säilytä luottokorttitietoja tietojärjestelmissämme vaan ne käsitellään ja säilytetään Verifonen turvallisessa PCI DSS -sertifioidussa järjestelmässä.

LAHJAKORTIT

Verkkokaupassa voit maksaa ostoksia myös Viherviisikon lahjakorteilla. Lahjakortilla maksaminen tapahtuu syöttämällä lahjakortin koodi ostoskorin kampanjakoodi-kenttään. Lahjakortit ovat arvoltaan 20, 50 ja 100 euroa, ja ne ovat voimassa 12 kuukautta ostopäivästä. Lahjakortit on käytettävä kerralla, eikä niistä anneta rahaa takaisin. Lahjakortteja ei myöskään voi muuttaa rahaksi. Vanhentuneita lahjakortteja ei hyvitetä. Lahjakortteja ei voi yhdistää muiden kuponkien, kuten alekoodien, kanssa.

UUTISKIRJE

Ostamalla tuotteita Viherviisikon kaupasta liityt samalla uutiskirjeemme tilaajaksi. Voit poistua listalta koska tahansa jokaisen uutiskirjeen lopusta löytyvää linkkiä klikkaamalla.

YHTEYSTIEDOT JA ONGELMATILANTEET

Kaikissa kysymyksissä on ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme myynti@viherviisikko.fi / 020 722 9340.

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat