***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME!***

Shop

LivePicture GO Bamboo -viherkasvitaulu ilman kasveja

192,20  sis. alv. 24%

Nauti LivePicture GO Bamboo:n luovuudesta ja sen helppoudesta. Tee oma vihersisustus ja suunnittele halutessasi vaikka useamman viherkasvitaulun ryhmä. LivePicture GO Bamboo-viherkasvitaulua voit käyttää niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Viherkasvien istutuskasetit ovat vaivattomia irroittaa, ja pääset helposti istuttamaan sen istutustaskuun omat viherkasvisi, juuri niin usein kuin haluat, oman makusi mukaan. Taulun kiinnitys tapahtuu kahdella ruuvilla ja paketti sisältää selkeän asennusohjeen.

Tämä tuote osamaksulla alk. 8,72 €/kk

Kuvaus

Mobilanen LivePicture GO Bamboo-viherkasvitaulu on vehreän innovatiivinen taulu, joka sopii niin kotiin kuin työpaikallekin. LivePicture GO Bamboo -taulun kehykset ovat valmistettu kestävistä bambukuiduista. Bambu on biohajoava ja 100% kierrätettävä, jolloin silla on matala ympäristövaikutus.  Luonnollisen ja kierrätettävän materiaalin ansiosta, jokainen LivePicture GO Bamboo -taulu on uniikki taideteos. Bamboo -taulu on siis vihreä sekä kasvien että kehysten osalta. LivePicture GO Bamboo -taulu soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön. Viherkasvitaulun kehykset ovat UV-suojattuja.
LivePicture GO Bamboo -viherkasvitauluun voit istuttaa oman mieltymyksen mukaan kasveja tai vaikkapa yrttejä. Viherkasvitauluun mahtuu n. 4-6 kasvia.
Enään sinun ei tarvitse olla viherpeukalo voidaksesi nauttia viherkasveista ja niiden vehreydestä. Viherkasvitaulun moduulin vesisäiliön selkeän mittarin avulla voit tarkistaa, mikä on kasviesi kulloinenkin kastelutarve. Vesisäiliössä on tarvittava vesikapasiteetti 2-4 viikolle. Moduulin kastelutoiminta perustuu kapillaarijärjestelmään, joka varmistaa itsessään, että kasvit saavat juuri tarvitsemansa määrän vettä ilman, että sinun tarvitsee siitä huolehtia.
KOKO: pituus: 52cm, korkeus: 52cm, syvyys: 11cm.
VÄRI: luonnonvalkoinen tai musta.
MATERIAALI: Taulun kehys on akryylia ja istutuskasetti polypropyleenia.
PAINO: 2,7 kg ilman kasveja ja kasteluvettä. Kasvien ja kasteluveden kanssa n. 5kg.
ISTUSTUSKASETTI: Sisältää kaksi istutustaskua, joihin mahtuu max. 6 kasvia yhteensä
KASTELU: Kastelusäiliön tilavuus n.2 litraa. Sisältää vesimittarin.
ASENNUS: Toimitetaan kiinnitysosien ja ohjeiden kera
KÄYTTÖ: Voidaan käyttää niin sisä- kuin ulkotiloissa
KASVISUOSITUKSET: Sisäviherkasveja, kuten pitsilehti, kulta- ja herttaköynnös. Voit halutessasi istuttaa myös yrttejä.
LivePicture GO Bamboo -viherkasvitaulun saat myös tilattua kasvien kanssa, jolloin me istutamme siihen 4-6 vihertauluun sopivaa kasvia. Viherkasvitaulun kasvien kanssa saat tilattua tästä.
Viherkasvitaulujen toimitusaika on n. 4 viikkoa.

Lisätiedot

Paino 2,7 kg
Mitat 52 × 52 × 11 cm
Väri

Luonnonvalkoinen, Musta

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat