***Olemme suomalainen verkkokauppa. Varastomme sijaitsee Suomessa ja meiltä saat asiakaspalvelua Suomen kielellä.***

Shop
Ale!

Silkki joulukuusi jalalla 180cm

175,00  sis. alv. 24%

Kauniin vihreä ja täydellisen muotoinen tekokuusi. Soveltuu erinomaisesti allergikoille.

Jäljellä vielä yksi kappale, joka on ollut mallikappaleena näyttelytilassamme.

Varasto loppu

Kuvaus

Nauti joulusta ilman varisevia neulasia! Luonnollinen silkki- eli muovikuusi on täydellinen valinta kotiin tai toimistoon. Muovinen kuusi on tarkoitettu pääasiallisesti sisäkäyttöön mutta voidaan käyttää myös ulkotiloissa suojassa säältä, kuten esim. lasitetulla parvekkeella tai katetulla terassilla.

Muovikuusi on ulkonäöltään kuin aito kuusi, se on vain kestävämpi ja helppohoitoisempi. Joulukuusessa on muoviset havut ja muovista valmistettu varsi. Kuusen oksat ovat hyvin jämäkät ja kestävät hyvin kuusenkoristeiden painon taipumatta. Oksia voidaan taivutella haluamaan muotoon. Kuusessa on kahdenlaisia havuja, oksien ulkokärjissä aidon näköisiä havuja ja sisäoksissa tuuheutta tuomassa muovisemman näköistä havua.

Joulukuusen mukana on taitettava metallinen jalka. Kuusi tulee osissa, joten kuusi pitää kasata ja oksat taivutella.

Materiaali: muovi ja polyesteri.

Kuusen korkeus noin 180 cm. Kuusen jalan halkaisija jalan ollessa auki on n. 50cm. Kuusen alaoksien leveys kuusen ollessa auki n. 90cm

 

Lisätiedot

Mitat 180 cm

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat
Paytrail -palvelun maksuehdot