***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Silkkikasvien asennus- ja puhdistusohje

Silkkikasvin asennus istutusruukkuun

1. Saat sisäruukun irti nostamalla reunoilla olevista kahvoista. Jos ruukku sisältää altakastelujärjestel­män, voit halutessasi asentaa sen pakkauksessa ole­vien ohjeiden mukaan tai säästää osat tulevaisuutta varten.

2. Aseta kasvi sisäruukun pohjalle. Kasvin korkeutta ruu­kussa voit säädellä lisäämällä pohjalle tarvittaessa kevytsoraa tai styroksia.

3. Täytä sisäruukku kevytsoralla niin, että pintaan jää vie­lä 4–6 cm tilaa. Huom! Asennuksen voi tehdä myös ure­taanilla tai betonilla. Täytä ruukku lopuksi haluamal­lasi koristesoralla/koristekivellä/koristekatteella.

4. Nosta valmis istutus ulkoruukkuun nostamalla sisä­ruukkua kahvoista.

Silkkikasvin taivuttelu

Aloita kasvin avaaminen alimmista oksista. Taivuttele oksia ja lehtiä ­varovasti ottaen tukea rungosta ja kasvin ympäri pyörien.

Jatka oksien ja lehtien taivutte­lua kasvin ympäri koko pituudeltaan aina latvaan asti. Viimeistele pyyhkimällä lehdistä ja istutusruukun ulkopinnasta asennuspöly.

Silkkikasvin puhdistus

Silkkikasvit voidaan puhdistaa vedellä. Pesuaineena voi käyttää mäntysuopaa. Pyyhi lehdet yksitellen kostealla talous­liinalla käyden läpi koko lehvästön huolellisesti latvasta tyveen. Voit tarvit­taessa pyyhkiä liinalla myös rungon.

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat