***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

ECOPOTS BERLIINI -yrttitorni 38x38x155

ECOPOTS on belgialainen ekologinen kukkaruukku, joka on valmistettu kierrätetystä materiaalista. Ulkonäössä on  panostettu luonnollisuuteen ja ajattomaan designiin ja ne on viimeistelty käsin. Ruukut ovat kestäviä, niillä on yli 10 vuoden elinikä. Ne sopivat sekä sisä- että ulkokäyttöön kestäen hyvin pakkasta ja vettä. Ruukut ovat UV-suojattuja.  Ecopotsin ruukut ovat saaneet CO2 neutraalin -sertifikaatin.

Myydään viimeinen kappale varastoinventaarion tieltä pois puoleen hintaan!

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): BLTW.155._ Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Ecopotsin Berliini -torni on tyylikäs ja käytännöllinen. Se vie vähän lattiatilaa, mutta siihen mahtuu paljon erilaisia yrttejä ja kasveja. Berliini-torni onkin todella sopiva ratkaisu esim. pienelle parvekkeelle. Saat istutettua neljään tasoon lempikasvejasi ja -yrttejäsi. Lisäksi tornissa oleville tasoille, joihin ruukutkin upotetaan, saat laskettua esim. kahvimukin tai laitettua jotain pieniä koriste-esineitä.

Tornin kehikko on metallia ja väritykseltään tummanharmaa. Ruukkuja on saatavillla kahtena eri värisävynä, joko harmaana tai valkoharmaana. Torni tulee osissa. Pakkauksen mukana tulee kasausohjeet ja tarvittavat ruuvit sekä neljä kappaletta neliön mallisia ruukkuja.

Berliini-tornin koko: 38 x 38cm ja korkeus 155cm.

Ruukut ovat kooltaan 25 x 25cm ja korkeus 13cm.

Kivan ja helppohoitoisen kasvi-tornin saat kun istutat ruukkuihin silkkikasveja, esim. oliivipensaita ja mini willow’n ja viimeistelet istutuksen koristekivillä.

Lisätiedot

Mitat 38 × 38 × 155 cm
Väri

Harmaa, Valkoharmaa

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat