***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

ECOPOTS BERLIINI -yrttipöytä 102x36x80

ECOPOTS on belgialainen ekologinen kukkaruukku, joka on valmistettu kierrätetystä materiaalista. Ulkonäössä on  panostettu luonnollisuuteen ja ajattomaan designiin ja ne on viimeistelty käsin. Ruukut ovat kestäviä, niillä on yli 10 vuoden elinikä. Ne sopivat sekä sisä- että ulkokäyttöön kestäen hyvin pakkasta ja vettä. Ruukut ovat UV-suojattuja.  Ecopotsin ruukut ovat saaneet CO2 neutraalin -sertifikaatin.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): BLT.100._ Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Ecopots Berliini -yrttipöytä tuo puutarhan parvekkeelle tai terassille. Jos pidät tuoreista yrteistä ruoanlaitossa ja haluat taatusti luomua, niin yrttipöytä tuo sinulle mahdollisuuden kasvattaa yrttejä lähellä ja kotonasi. Yrttipöytä tuo puutarhan pienellekin parvekkeelle ja on tyylikäs tapa kasvattaa yrttejä.

Yrttipöydän kehikko on metallia ja ruukut ovat Ecopotsin kierrätetystä muovista valmistettuja neliönmuotoisia Berliini-ruukkuja. Yrttipöytää on saatavilla kolmena värisävynä;

  1. Valkoinen kehikko ja harmaat ruukut
  2. Valkoinen kehikko ja tummanharmaat ruukut
  3. Musta kehikko ja tummanharmaat ruukut

Yrttipöytä tulee osissa. Mukana on ohjeet kasaamiseen ja tarvittavat ruuvit. Yrttipöytään kuuluu kolme Ecopotsin Berliini -ruukkua.

Yrttipöydän koko 102 x 36cm ja korkeus 80cm.

Ruukkujen koko 31 x 31cm ja korkeus 16cm.

Yrttipöytään voit istuttaa myös lempikasvejasi. Tai jos haluat päästä helpolla ja saada kuitenkin tyylikkään ja kestävän kasvi-istutuksen paahteisellekin terassille tai parvekkeelle, voit istuttaa yrttipöydän ruukkuihin silkkikasveja ja viimeistellä istutukset koristekivillä.

Lisätiedot

Mitat 102 × 36 × 80 cm
Väri

Musta kehikko ja tummanharmaat ruukut, Valkoinen kehikko ja harmaat ruukut, Valkoinen kehikko ja tummanharmaat ruukut

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat