***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

ELHO Pure Cone 55×47

280,20  sis. alv. 24%

Elho on hollantilainen yritys, joka valmistaa tuotteensa omalla takapihallansa olevalla tuulivoimalalla tuotetulla energialla.  Elhon takapihalla on myös n. 2 miljoonaa mehiläistä. Ei siksi, että ne valmistaisivat ruukkuja, vaan siksi että Elholla ymmärretään mehiläisten tärkeys ympäristölle. Elhon ruukkujen valmistukseen käytetään kierrätettyä muovia.

Tämä tuote osamaksulla alk. 11,36 €/kk
Tuotetunnus (SKU): 4300501-11 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Elho Pure Cone on erittäin näyttävän näköinen, pyöreä kukkaruukku. Modernin muotoilunsa ansiosta se on trendikäs valinta niin sisä-kuin ulkoistutuksiin. Ruukussa on korotettu pohja, joten koko ruukkua ei tarvitse täyttää mullalla. Ruukku kestää hyvin UV-säteilyä, erilaisia sääolosuhteita sekä pakkasta. Ruukku on kevyt siirrellä ja ulkokäyttöä varten on sen pohjaan tehty esiporatut reiät, jotka voi avata, jolloin sadevesi ei jää ruukkuun seisomaan vaan valuu ruukusta pois.

Materiaali: kierrätetty muovi.

Koko: halkaisija 55 cm, korkeus 47 cm.

Saatavana useana eri värivaihtoehtona.

Lisätiedot

Mitat 55 × 47 cm
Väri

Betoni, Musta, Valkoinen

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat