***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME!***

Shop

ELHO Soft Air Amppeli 18×16

28,00  sis. alv. 24%

Elho on hollantilainen yritys, joka valmistaa tuotteensa omalla takapihallansa olevalla tuulivoimalalla tuotetulla energialla.  Elhon takapihalla on myös n. 2 miljoonaa mehiläistä. Ei siksi, että ne valmistaisivat ruukkuja, vaan siksi että Elholla ymmärretään mehiläisten tärkeys ympäristölle. Elhon ruukkujen valmistukseen käytetään kierrätettyä muovia.

Tuotetunnus (SKU): 4301110-11 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Elho Soft Air amppeli on ripustettava, mattapintainen amppeli. Ruukku kestää hyvin UV-säteilyä, erilaisia sääolosuhteita sekä pakkasta. Narun pituuden säätö onnistuu helposti käytännöllisen kiinnitysmekanismin johdosta. Paketti sisältää ripustusnarun ja mustan koukun. Ruukun värivaihtoehtoina valkoinen ja tummanharmaa.

Ruukun koko: Korkeus: 16.1 cm, halkaisija 18 cm ja tilavuus: 1,5 l.

Ruukkua on saatavilla valkoisena ja tummanharmaana.

Kivan ja kestävän kasvi-istutuksen vaikkapa parvekkeelle saat, kun laitat amppeliin silkki Helmivillakon.

Lisätiedot

Mitat 18 × 16,1 cm
Väri

Tummanharmaa, Valkoinen

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat