Olemme kotimainen yritys. Meiltä saat avainlippu-palvelua.

Shop

Lahjakortti 20 Euroa

20,00  sis. alv. 24%

Poista
Tuotetunnus (SKU): 909020_ Osastot: ,

Kuvaus

Viherviisikon lahjakortti on vihersisustajan unelmalahja, josta riittää iloa pitkäksi aikaa. Lahjakortit ovat voimassa vuoden ostopäivästä ja niillä voi maksaa ostoksia verkkokaupassa.

Voit valita toimituksen sähköpostitse, jolloin lahjakortti lähetetään sähköpostilla joko sinulle tai suoraan lahjan saajalle seuraavana arkipäivänä. Jos haluat, että lahjakortti lähetetään sähköisesti suoraan lahjansaajalle, muista laittaa saajan sähköpostiosoite tilauksen kommentti-kenttään. Voit myös valita paperisen lahjakortin, jolloin lähetämme lahjakortin postitse antamaasi osoitteeseen. Halutessasi voit kirjoittaa tilauksen kommentti-kenttään tervehdyksen, jonka haluat lahjakortin saajalle toimitettavan.

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat
Paytrail -palvelun maksuehdot