***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

Lechuza Quadro Premium_outlet-tuote

15,00  sis. alv. 24%

Outlet-myymälä tarjoaa yksittäisiä tuotteita, jäännöseriä sekä hyvälaatuisia käytettyjä tuotteita, jotka haluamme poistaa valikoimistamme. Huomioithan, että tuotteita on rajoitettu määrä, joitakin tuotteita saattaa olla vain yksi kappale. Tuotteiden saatavuus saattaa siis vaihdella sen mukaan miten tuotteita on vielä jäljellä varastossa.  Outletissa myytävät tuotteet ovat laadukkaita ja on hyvä huomioda että ko. tuotetta ei välttämättä saa enää lisää. Ruukut ovat saattaneet olla käytössä, joten ne vaativat pesua. Niistä saattaa myös puuttua joitain osia, kuten altakastelujärjestelmiä. Ruukut ovat kuitenkin ehjiä, käyttökelpoisia ja laadukkaita. Tuotteilla vain vaihto-oikeus.

Jos sinulle herää kysymyksiä, autamme mielellämme myynti@viherviisikko.fi

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): lechuza quadro premium 35_t.harmaa_outlet-tuote Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Lechuza Quadro Premium on neliönmallinen ruukku, jossa on kiiltävä pinta ja pyöristetyt reunat.  Ruukku on saksalaisen Lechuzan taattua laatua ja sisältää altakastelujärjestelmän. Altakastelujärjestelmän ansiosta kasvisi saa itse päättää koska ja kuinka paljon se vettä ja ravinteita haluaa ottaa. Sinun tehtäväksesi jää vain täyttää vesisäiliö kun mittatikku sen osoittaa. Altakastelujärjestelmä vapauttaa sinut kukkien ja kasvien kastelusta jopa 12 viikon ajaksi. Altakasteluruukut sopivat kaikenlaisille kasveille.

Saksalaisen Lechuzan ruukut ovat kuuluisia kestävyydestään ja modernista, kauniista mallistostaan. Lechuza-ruukut ovat iskun, pakkasen ja UV-säteiden kestäviä ja keveitä liikutella. Ne ovat saaneet useita Red Dot -designpalkintoja. Siksi ne ovatkin erityisesti sisustussuunnittelijoiden ja viheralan ammattilaisten suosiossa.

Materiaali: ikimuovi

Koko: halkaisija 35×35 cm, korkeus 33 cm

Tämä ruukku on ollut käytössä ja kaipaa pesua. Ruukussa on mukana toimiva altakastelujärjestelmä. Ruukku on väriltään tummanharmaa.

Lisätiedot

Mitat 35 × 35 × 33 cm

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat