***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

Lechuza Trend Classico Color 43

104,20  sis. alv. 24%

Lechuzan Trend -sarjan ruukut ovat suunniteltu myös ulkokäyttöön soveltuviksi. Ruukun pohjassa olevan irrotettavan ruuvin ansiosta kasvit eivät huku kovassakaan sateessa, vaan vesi pääsee valumaan ruukusta ulos.

Tämä tuote osamaksulla alk. 6,08 €/kk
Tuotetunnus (SKU): 4251321000 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Lechuza Trend Classico Color 43 on moneen sisustukseen sopiva mattapintainen moderni klassikko. Ruukku sisältää erillisen altakastelujärjestelmän, joka takaa kasvin tasaisen vedensaannin jopa 12 viikon ajan. Altakastelujärjestelmän ansiosta kasvi saa tarvitsemansa määrän vettä juuri oikeaan aikaan. Altakastelu sopii kaikenlaisille kasveille.

Lechuza Trend Classico Color ruukut ovat kestäviä ja kevyitä ruukkuja, jotka sopivat niin sisä- kuin ulkotiloihin. Irrotettavan pohjaruuvin ansiosta kasvit eivät huku rankkasateessakaan.

Saksalaisen Lechuzan ruukut ovat kuuluisia kestävyydestään ja modernista, kauniista mallistostaan. Lechuza-ruukut ovat iskun, pakkasen ja UV-säteiden kestäviä ja keveitä liikutella. Ne ovat saaneet useita Red Dot -designpalkintoja. Siksi ne ovatkin erityisesti sisustussuunnittelijoiden ja viheralan ammattilaisten suosiossa.

Materiaali: ikimuovi

Koko: halkaisija 43cm ja korkeus 40cm.

Ruukkua on saatavilla useana eri värinä.

Lisätiedot

Mitat 43 × 40 cm
Väri

Tummanharmaa, Valkoinen, Sand Brown

Halkaisija

43 cm

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat