***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME!***

Shop

Lechuza Cube Color Triple 40x14x14

Citypuutarhurin unelmalaatikko, jossa yrttisi pysyvät tuoreina ja raikkana ympäri vuoden.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): 42513680001 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Lechuza Cube Color Triple on parvekelaatikko, jossa saat yrttisi menestymään. Parvekelaatikko on suunniteltu erityisesti yrttien ja pienten kasvien kasvatukseen. Kaupan tai itse kasvattamasi yrtit ja kasvit, voit laittaa suoraan kasvatusruukussaan Lechuzan parvekelaatikkoon ja kiinnittää parvekelaatikon mukana tulevan kastelutikun kasvatusruukun pohjaan. Näin kasvisi saavat vettä juuri silloin kun ne tarvitsevat kastelutikun kautta. Ruukun altakastelujärjestelmä takaa kasveille tasaisen veden saannin ja mukana tuleva mittatikku kertoo, koska sinun tulee lisätä vettä säiliöön. Parvekelaatikon sisäruukku on irrotettava, joten multien ja kasvien vaihto sekä laatikon puhdistaminen on helppoa ja kätevää.

Lechuza Cube Color Triple on parvekelaatikko, jonka pinta on kohokuvioitu punosmaiseksi. Parvekelaatikko voidaan kiinnittää monentyylisiin kaiteisiin mukana tulevien kannattimien avulla.

Laatikon pohjassa on irrotettava ruuvi, jonka ansiosta ylimääräisen veden, kuten kaatosateen aiheuttaman tulvan, saa ruukusta ohjattua pois.

Saksalaisen Lechuzan ruukut ovat kuuluisia kestävyydestään ja modernista, kauniista mallistostaan. Lechuza-ruukut ovat iskun, pakkasen ja UV-säteiden kestäviä ja keveitä liikutella. Ne ovat saaneet useita Red Dot -designpalkintoja. Siksi ne ovatkin erityisesti sisustussuunnittelijoiden ja viheralan ammattilaisten suosiossa.

Materiaali: ikimuovi

Koko: 40 x 14 cm, korkeus 14 cm.

Värivaihtoehtoina valkoinen ja tummanharmaa.

Lisätiedot

Mitat 40 × 14 × 14 cm
Väri

Tummanharmaa, Valkoinen

Tämän tuotteen kanssa sopisi myös:

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat