***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

Lechuza Trend Cubico Color 40x40x75

195,90  sis. alv. 24%

Lechuza Trend Cubico Color on pilarimallinen, tyylikäs monenlaiseen sisustukseen sopiva altakasteluruukku. Lechuzan Trend -sarjan ruukut ovat suunniteltu myös ulkokäyttöön soveltuviksi. Lechuzan Trend Cubico -ruukuissa olevan irrotettavan, kantokahvallisen sisäruukun ansiosta saat kasveja siirreltyä myös helposti ja kätevästi paikasta toiseen tai vaikkapa sisältä ulos ja toisinpäin.

 

Tämä tuote osamaksulla alk. 8,83 €/kk
Tuotetunnus (SKU): 4251315000 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Lechuza Trend Cubico Color on tyylikäs ja moderni, moneen sisustukseen sopiva mattapintainen ruukku, joka tuo kauniin veistoksellisesti kasvin esiin. Särmikäs muotoilu tuo sisustukseen ryhtiä. Tyylikkään ja erittäin helppohoitoisen  viherkasvi-istutuksen saat, kun istutat ruukkuun esim. silkki Majesteetti palmun.

Paketti sisältää värillisen ulkokuoren lisäksi erillisen irrotettavan sisäruukun sekä altakastelujärjestelmän, joka takaa kasvin tasaisen vedensaannin jopa 12 viikon ajan. Altakastelujärjestelmän ansiosta kasvi saa veden silloin kun se sitä tarvitsee ja juuri oikean määrän.Altakastelu sopii kasveille, jotka tarvitsevat paljon vettä, sekä kasveille, joiden vedentarve on huomattavasti vähäisempi, kuten mehikasveille. Altakastelujärjestelmän avulla voit huoletta jättää kasvisi ilman hoitajaa lomasi ajaksi, kunhan vain muistat täyttää säiliöt ennen lomalle lähtöäsi.

Saksalaisen Lechuzan ruukut ovat kuuluisia kestävyydestään ja modernista, kauniista mallistostaan. Lechuza-ruukut ovat iskun, pakkasen ja UV-säteiden kestäviä ja keveitä liikutella. Ne ovat saaneet useita Red Dot -designpalkintoja. Siksi ne ovatkin erityisesti sisustussuunnittelijoiden ja viheralan ammattilaisten suosiossa.

Materiaali: ikimuovi

Koko: halkaisija 40 x 40 cm, korkeus 75 cm

Saatavana usessa eri värivaihtoehdossa.

Lisätiedot

Mitat 40 × 40 × 45 cm
Väri

Tummanharmaa, Valkoinen, Sand Brown

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat