***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

LivePicture2 -viherkasvitaulu kasveilla

1 288,40  sis. alv. 24%

Viherkasvit parantavat tutkitusti sisäilmaa puhdistamalla sekä vapauttamalla ilmaan happea. Lisäksi viherkasvi-istutuksilla saadaan kuivaan sisäilmaan kosteutta.

LivePicture -viherkasvitaulut ovat täysin kierrätettäviä ja kestäviä kasvualustoja viherkasveille. Viherkasvitaululla saat vihreää ilmettä ilman lattia- tai pöytätilaa vieviä ruukkuja.

Tämä tuote osamaksulla alk. 41,61 €/kk

Kuvaus

Mobilanen LivePicture2 -viherkasvitaulu on seinälle asennettava vihertaulumoduuli. Patentoitu LivePicture on uniikki yhdistelmä innovatiivisuutta, designia ja vihreyttä. LivePicture2 -viherkasvitaulun kehykset ovat pulverimaalattua terästä.
Viherkasvitaulu on erinomainen ratkaisu varsinkin silloin, kun halutaan säästää lattiatilaa mutta saada vihreyttä sisustukseen. Vihertaulumoduuli on kompaktin kokoinen ja sen ylläpito on helppoa. Vihertaulun kasetit, joihin kasvit istutetaan ovat helposti vaihdettavissa saman kokoisten viherkasvitaulujen kanssa, jolloin voit vaihdella viherkasvitaulujen ilmettä helposti ja kätevästi. Kasetteja on saatavilla myös erikseen.
Moduulin kastelujärjestelmä perustuu kapillaarijärjestelmään, joka varmistaa itsessään, että kasvit saavat juuri tarvitsemansa määrän vettä silloin kun ne tarvitsevat. Kehyksissä sijaitseva kastelujärjestelmä takaa kasveille kosteuden 4-6 viikoksi ja säiliön mittari kertoo, koska vettä on lisättävä.
LivePicture -viherkasvitaulu soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön.
KOKO: halkaisija 112 x 72cm, syvyys 7 cm
VÄRIT: valkoinen ja musta.
MATERIAALI: kehys on pulverimaalattua terästä ja istutuskasetti polypropyleenia.
PAINO: 16,6kg ilman kasveja ja kasteluvettä
ISTUSTUSKASETTI: kuusi istutusallasta, joihin mahtuu 12-18 kasvia yhteensä
ASENNUS: toimitetaan kiinnitysosien ja ohjeiden kera
KASVISUOSITUKSET: Sisäviherkasveja, kuten pitsilehti, kulta- ja herttaköynnös, tiivislohikäärmepuu, pesäraunioinen jne. tai yrttejä.
Kun tilaat LivePicture -viherkasvitaulun kasveilla, istutamme kasvit valmiiksi tauluun. Istuttamisessa  käytämme viherkasveja, jotka menestyvät parhaiten kasvitaulun moduuleissa. Viherkasvien lajikkeet saattavat vaihdella saatavuuden mukaan.
Ison kokonsa vuoksi toimitamme tuotteen rahtina suoraan ovelle tai vaihtoehtoisesti sen voi noutaa toimipisteeltämme Vantaan Koivuhaasta. Tuotteen toimitusaika on 4-6 viikkoa.
Huomioithan, että talvikaudella, marras- huhtikuussa, emme lähetä aitoja viherkasveja, vaan viherkasvitaulut pitää noutaa toimipisteeltämme Vantaan Koivuhaasta.

Lisätiedot

Mitat 112 × 72 × 7 cm
Väri

Musta, Valkoinen

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat