***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop
Ale!

Polka tynnyriruukku

50,00 67,00  sis. alv. 24%

Tammitynnyriä jäljittelevä elintarvikemuovista valmistettu tynnyriruukku sisälle, pihalle, puutarhaan, terassille tai parvekkeelle.

Tämä tuote osamaksulla alk. 4,45 €/kk
Tuotetunnus (SKU): 6690-91 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Aitoa tammitynnyriä jäljittelevä Polka tynnyriruukku on valmistettu läpivärjätystä elintarvikemuovista Sloveniassa.  Tynnyriruukku on kevyt sekä helppohoitoinen  ja näyttää hyvin aidolta tynnyriltä. Se on väritykseltään ruskea. Tynnyriruukku on Suomen sääolosuhteita kestävä ja UV-suojattu.

Polka tynnyriruukkuun voit istuttaa kesäkukkia tai silkkikasveja. Sitä voi käyttää myös vesiastiana tai tavaroiden säilytykseen. Kevyenä ja kestävänä ruukkuna se sopii monelaiseen käyttöön, vain mielikuvitus on rajana. Näyttävän silkkikasvi-istutuksen esimerkiksi saat kun laitat tynnyriruukkuun kukkivia silkkikasveja ja silkki Muratteja.

Polka tynnyriruukkua on saatavilla kahtena eri kokona:

  • M-koko 38x34cm, paino 1.8kg
  • L-koko 48x42cm, paino 2.8kg.

 

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat