***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME!***

Shop

Silkki Reunustraakkipuu 110 cm

128,00  sis. alv. 24%

Tämä tuote osamaksulla alk. 6,79 €/kk
Tuotetunnus (SKU): 19/110 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Muovinen Reunustraakkipuu on erittäin aidon näköinen kasvi joka muodoltaan soveltuu paikkoihin joissa tarvitaan kompaktia vihreyttä, esim. käytäville ja kulmauksiin. Traakkipuun lehtiä voidaan taivutella haluttuun muotoon. Tekokasvi on täydellinen valinta, kun haluat nauttia kasvien vihreydestä, mutta päästä hoidosta helpolla. Sopii allergiakotiin. Tekokasvin voi pyyhkiä miedolla pesuaineliuoksella puhtaaksi tai viedä suihkuun ja suihkutella puhtaaksi.

Näyttävän istutuksen saat aikaiseksi, kun istutat tämän kasvin ekologiseen Ecopotsin ruukkuun, kuten Ecopotsin Amsterdam -sarjan pilariruukkuun.

Kasvin materiaali muovi ja polyesteri, rungossa on aitoa puuta.

Korkeus noin 110 cm

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat