***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop
Ale!

Silkki Havukranssi 30cm

13,10  sis. alv. 24%

Tuotetunnus (SKU): 5058 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Silkki Havukranssi on luonnollisen näköinen, muovisista havuista valmistettu tuuhea kranssi. Kranssin takaosa on styroksia.  Silkki kranssi säilyy vihreänä vuodesta toiseen UV-suojauksen ansiosta. Silkki kranssia voi tarvittaessa puhdistaa kostealla liinalla pyyhkimällä

Muovisista oksista valmistettu kranssi ei roskaa eikä karise ja se soveltuu paikkoihin, joissa aito kasvi ei menesty. Silkki Kranssin voi myös välillä säilöä ja ottaa taas uudestaan käyttöön sisustuskausien mukaan.

Silkki Havukranssista saat kivan koristeen, kun kiedot siihen kausivalot ja koristelet vaikkapa erivärisillä nauhoilla. Tai laitat kranssin pöydälle ja keskellä olevaan reikään led-kynttilän.

Materiaali: muovi ja polyesteri.

Halkaisija noin 30 cm.

Lisätiedot

Mitat 30 cm

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat