***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop
Ale!

Silkki Havukranssi 40cm

22,20  sis. alv. 24%

Tuotetunnus (SKU): 9567 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Silkki Havukranssi on luonnollisen näköinen, muovisista kuusenhavuista valmistettu kranssi. Silkki kranssi säilyy vihreänä vuodesta toiseen UV-suojauksen ansiosta. Silkki kranssia voi tarvittaessa puhdistaa kostealla liinalla pyyhkimällä. Havukranssin muoviset havut on kiinnitetty aitoihin puun oksiin, joten kranssin takaosa on myös luonnollisen näköinen.

Kranssin oksia voi taivutella, ja kuljetuksen jäljiltä niitä kannattaa hieman oikoakin. Tämä kranssi ei roskaa eikä karise ja se soveltuu paikkoihin, joissa aito kasvi ei menesty. Silkki Kranssin voi myös välillä säilöä ja ottaa taas uudestaan käyttöön sisustuskausien mukaan.

Silkki Havukranssista saat kivan koristeen, kun kiedot siihen kausivalot ja koristelet vaikkapa erivärisillä nauhoilla.

Materiaali: muovi ja polyesteri.

Halkaisija noin 40 cm

Lisätiedot

Mitat 40 cm

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat