***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

Silkki Hortensia kermanvalkoinen 40cm

23,20  sis. alv. 24%

Silkki Hortensia on aidonnäköinen tekokukka, jolla saat kesäisen ilmeen vaikkapa parvekkeelle. Tekokukka on helppo somiste tilaan kuin tilaan, eikä vaadi hoitajaltakaan viherpeukaloa.

 

4 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 153-1-05 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Silkki Hortensia kermanvalkoisen värisenä on aidon näköinen ja näyttävä tekokukka. Silkki- eli tekokukat ovat keinotekoisesti valmistettuja kasveja, jotka jäljittelevät ulkonäöltään eläviä kasveja. Tekokukkia ja -kasveja käytetään vihersisustuksessa ja koristeissa, sillä ne eivät vaadi erityistä hoitoa ja säilyttävät ulkonäkönsä pitkään. Tekokukka ei vaadi kastelua, lannoittamista tai valoa, mutta sitä kannattaa säännöllisesti puhdistaa, koska pöly ja lika voivat kerääntyä tekokukan lehtiin ja kukintoihin ajan myötä. Tekokukkaa voi puhdistaa kostealla liinalla tai pölyhuiskalla.

Tekokukka on kaunis koriste ja se kannattakin asettaa paikkaan, jossa se pääsee oikeuksiinsa. Tekokukkia on eri värisiä ja mallisia ja ne saakin kivasti sommiteltua monenlaiseen sisustukseen sopivaksi. Tekokukkia voi vaihdella eri tiloissa ja asetelmissa helposti. Kokeile eri ruukkuja, maljakoita tai asettelutapoja, jotta saat kukista parhaan mahdollisen vaikutuksen ja näyttävyyden. Voit myös yhdistellä tekokukkia elävien kasvien kanssa luodaksesi monipuolisia ja mielenkiintoisia kokonaisuuksia.

Tekokukat säilyvät useita vuosia ja ne voi välillä laittaa laatikkoon ja varastoon ja ottaa taas uudestaan esille, kun sesonki tai sisustus on sopiva. Esim. kesäkukat voi syksyllä pyyhkäistä puhtaiksi ja nostaa varastoon talveksi ja ottaa taas keväällä takaisin esille.

Tekokukat säilyttävät ulkonäkönsä pitkään ilman erityistä huolenpitoa, mutta on hyvä muistaa, että ajan myötä ne voivat hieman kulua. Varsinkin ulkokukat, jotka ovat tuulen ja sateen armoilla kuluvat huomattavasti nopeammin, kuin kukat, jotka ovat suojaisalla terassilla tai parvekkeella.

Silkki Hortensiassa on kermanvalkoiset kukinnot ja isot vihreät lehdet. Lehtiä voi taivutella ja kuljetuksen jäljiltä kannattaakin taitella, jolloin saat Hortensiastasi todella aidon näköisen katseen vangitsijan sisustukseesi. Silkki Hortensiaa käytetään sisätiloissa tai ulkona parvekkeella ja katetulla terassilla. Silkkikasvi on loistava valinta kun haluat nauttia kukkivasta kasvista ilman hoitopaineita. Silkkikasvin voit puhdistaa vedellä tai suihkuttaa suihkussa. Sopii allergia- eläin- ja lapsitalouksiin, koska tekokukissa ei ole multaa, eikä eläviä kukintoja.

Silkki Hortensian materiaali: muovi ja polyesteri, kukissa aitoa silkkiä.

Kasvin kokonaiskorkeus n. 40 cm. Kasviruukun halkaisija n. 11cm ja korkeus n. 10cm.

Kesäisen kasvi-istutuksen saat, kun istutat silkki Hortensian esim. Ecopotsin ruukkuun  ja viimeistelet pinnan koristekivillä.

Lisätiedot

Paino 0,4 kg
Mitat 40 cm

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat